Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Lepusztult világ egy része, hogy elvárjátok a pasitól, hogy mindent fizessen nektek a randikon! Nem?
Hát ha az első randikra gondolsz akkor mindenképp fizessen a férfi (megszoktam kérdezni, hogy felezzük-e és ha megengedi, hogy fizessek, akkor nem lesz több randi, mert tuti smucig alak), de egy több éves párkapcsolatban teljesen normális, hogy közösen fizessenek!
22L
Én férfiként az első pár randin tuti nem hagynám, hogy a lány bármit is fizessen.
Persze az már más amikor a csaj elviteti magát mindenhova meg megvetet minden szart, az már tleg elcseszett dolog.
Hát én sosem hagynám hogy bármit is fizessen nekem egy pasi. Mindenki fizesse a maga részét. Nálam ez a normális.
25L
pont hogy sok van :D
Mármitn persze, né sem várom el, hogy "eltartsön", söt, nehogymár...
De igenis, a legelső randin, ha kifizetteti velem a számla felét, akkro smucignak tartom, és megbízhatatlannak akiből a jómodor csírája is hiányzik. Az iylen pasikat messze kerülöm, ahogy hiddel, sokan mások, nagyon jó benoymást kell tenni, ha egy iylen után is akar még 2.dik randit =)
Ez ugy a kb az elsőn avgy első kettőn érvéynes nálam, utána azért hagyja már, hogy énis beszáljake lvégre télleg nem a 30as években avgyunk =)
Amugy kedves kérdező a nők ma is főznek mosnak vasalnak a párjukra, nemtudom hol élsz te vagy miylen nőket fogtál ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!