Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Taszítom a nőket? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszítom a nőket? Egyszerűen nincs mire csajoznom. Nincs kocsim, pénzem, házam, nem ültem három évet a sitten. Miért ilyen szar a világ?

Figyelt kérdés
21 éves létemre még egy kapcsolatom se volt /Nem szexeltem, nem volt komoly barátnőm se/. Úgy érzem taszítom őket, egy se akar velem járni. Nem vagyok egy Adónisz, de egyszerűen durva, hogy rohadt szemétládák minden csaj megkapnak, mig a hozzám hasonlók hoppon maradnak.
2010. máj. 31. 07:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
hozzáálaásoddal van probléma, nem a bankszámláddal ;)
2010. máj. 31. 07:37
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem csak a kocsi, meg a pénz számít.legalábbis nekem nem. Én önálló, 30 körüli nő vagyok, és SOHA nem vártam el, hogy bárki eltartson!!(Egyedül nevelem a gyerekem lakáshitellel, stb.) A lényeg az, hogy a személyiséged milyen: nyitott vagy-e, természetes, kedves, türelmes stb. Mert IGENIS vannak nők, akik ezt igénylik, és szerintem te is meg fogod találni.Semmiről sem vagy lemaradva. Nem hiszem, hogy jobb lenne, ha a fél várost végigdugtad volna,mert akkor meg szexuálisan és érzelmileg is kiégtél volna...
2010. máj. 31. 07:40
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

ez általánosítás... nem így működik.. csak a csalódottság beszél belőled..

amugy még nem vagy elkésve semmivel. annyi az egész, hogy ha rágörcsölsz, nem fog menni.. nem kell minden nőben azt látni, hogy fúú dejó lenne de áh biztos nem jönne össze velem.. ismerkedj a környezetetdben lévő lányokkal.. ahoz nem kell túl sokminden.. önbizalomkímélő. :) amugy a nőket az taszítja, hogy ha látják valakin h görcsöl.. hogy tapad.. de lásd, nekem sincs se házam se kocsim..... se sittes nem voltam.. mégis mindig jó nekem :)

2010. máj. 31. 07:45
 4/16 anonim válasza:
92%
Az Én barátom is 21 volt, amikor összejöttem vele, és énelőttem Neki sem volt senkije! Randijai voltak, de senkivel sem jött össze... Pedig nagyon helyes, kedves, aranyos srác :) Csak kicsit félénk volt, sőt, talán nem is kicsit :) De ez mára megváltozott :D Lassan két éve vagyunk együtt :) Nem lehet hogy az a probléma, hogy Te is túl félénk vagy, és nem kezdeményezel, stb?
2010. máj. 31. 08:05
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Ismerek olyan fiúkat, akik helyesek, de mégsem jött össze nekik semmi komoly EDDIG. 20 vagy annál is több évet vártak mire megtalálták a megfelelő lányt, viszont ez már nem is futókaland. Nem kell feladni, próbálkozni kell, de nem görcsösen. Megtalálod te is a pátod idővel.

20L

2010. máj. 31. 08:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Amíg ekkora önbizalomhiányod van, addig nem is lesz egy barátnőd sem. Próbálj meg pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz. Ha nem megy magadtól, szerezz be egy ezzel kapcsolatos könyvet. :)
2010. máj. 31. 09:28
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Ez a te sorstragédiád....emelett lehetne bankszámlád,kocsid,priuszod-és úgy sem jönne össze senki..Ha nem sorstragédiának fogod fel,és végre teszel isn valamit az ügy érdekében,akkor majd fordul a kocka....El kell járni sportolni,társaságba,művelődni,szórakozni,odamenni barátkozni,jó társaságot összeszedni és velük lenni.Ha őket megszoktad,majd menni fog az is,hogy lányoknál kezdeményezz.De haverok,barátok nélkül,és anélkül,hogy eljárj a szobádtól távolabb,aligha fog sikerülni!
2010. máj. 31. 09:31
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Keress valami uniszex hobbit, amit nők is csinálnak, pl tánc, túrázás, akármi, aztán már könnyebben oldódik az ember, ha van közös beszédtéma.
2010. máj. 31. 09:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés kiírójának alapvetően igaza van,még ha általánosít is.Mert mit látni már szinte mindenhol? Szinte csak annak vannak esélyei,akinek van "mire" csajoznia hogy a kérdezőt idézzem.Én szerencsére már túl vagyok ezen az életkoron és az ebből adódó problémákon(33F),de már az én 20-as éveim elején is nehezebb volt,mint a szüleim idejében,mikor az emberi érték volt a legfontosabb és nem az hogy mennyibe került a ruha ami rajtam van,milyen kocsim van,mekkora házban élek.Persze most is akadnak olyan kedves és helyes csajok,akiknek nem a pénz számít(ők írnak most ide egy-két bátorító szót)de igen kevesen vannak,akikért viszont meg kell küzdeni!!Mivel hozzájuk kevés lenne egy nyaralás-meghívás,egy-két koktél vmi menő nyálas helyen hogy lássák,én megtehetem hogy ott ücsörögjek,stb.,stb.Ne add fel,keress egy ilyen lányt,még ha nem is könnyű,mert megéri!!! -egy boldog kapcsolatban 12 éve élő ffi-
2010. máj. 31. 09:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Hallod nem sok 21 éves mondhatja el magáról, hogy kocsija vagy lakása van, szóval nem ez a probléma. Sokan mondják, hogy nem számít a külső, de igen is számít, nem azt mondom, hogy legyen überhelyes pasi az illető, csak ilyen alap dolgok: ne legyen kiszeltünde szemöldöke, legyen ápolt a bőre, törődjön a testével.

Belsőre se kell bunkónak lenni, inkább légy nyitott, kedves. figyelmes. Hova jársz ismerkedni? Tudnál lazán kezdeményezni? Legyél magabiztos, az sokkal jobban bejön a csajoknak, mint a nyuszi kisfiúk.

Nekem van egy ismim 23 éves fiú még neki se jött össze barátnő, de női szemmel kicsit bizarr: egyáltalán nem néz ki jól, szar a humora, és csak a bombanőt akar barátnőnek, amire valljuk be esélye sincs, mert az ilyen csajok rá se néznek, nem hogy szóba álljanak vele.

2010. máj. 31. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!