Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítom a nőket? Egyszerűen nincs mire csajoznom. Nincs kocsim, pénzem, házam, nem ültem három évet a sitten. Miért ilyen szar a világ?
ez általánosítás... nem így működik.. csak a csalódottság beszél belőled..
amugy még nem vagy elkésve semmivel. annyi az egész, hogy ha rágörcsölsz, nem fog menni.. nem kell minden nőben azt látni, hogy fúú dejó lenne de áh biztos nem jönne össze velem.. ismerkedj a környezetetdben lévő lányokkal.. ahoz nem kell túl sokminden.. önbizalomkímélő. :) amugy a nőket az taszítja, hogy ha látják valakin h görcsöl.. hogy tapad.. de lásd, nekem sincs se házam se kocsim..... se sittes nem voltam.. mégis mindig jó nekem :)
Ismerek olyan fiúkat, akik helyesek, de mégsem jött össze nekik semmi komoly EDDIG. 20 vagy annál is több évet vártak mire megtalálták a megfelelő lányt, viszont ez már nem is futókaland. Nem kell feladni, próbálkozni kell, de nem görcsösen. Megtalálod te is a pátod idővel.
20L
Hallod nem sok 21 éves mondhatja el magáról, hogy kocsija vagy lakása van, szóval nem ez a probléma. Sokan mondják, hogy nem számít a külső, de igen is számít, nem azt mondom, hogy legyen überhelyes pasi az illető, csak ilyen alap dolgok: ne legyen kiszeltünde szemöldöke, legyen ápolt a bőre, törődjön a testével.
Belsőre se kell bunkónak lenni, inkább légy nyitott, kedves. figyelmes. Hova jársz ismerkedni? Tudnál lazán kezdeményezni? Legyél magabiztos, az sokkal jobban bejön a csajoknak, mint a nyuszi kisfiúk.
Nekem van egy ismim 23 éves fiú még neki se jött össze barátnő, de női szemmel kicsit bizarr: egyáltalán nem néz ki jól, szar a humora, és csak a bombanőt akar barátnőnek, amire valljuk be esélye sincs, mert az ilyen csajok rá se néznek, nem hogy szóba álljanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!