Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Taszítom a nőket? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszítom a nőket? Egyszerűen nincs mire csajoznom. Nincs kocsim, pénzem, házam, nem ültem három évet a sitten. Miért ilyen szar a világ?

Figyelt kérdés
21 éves létemre még egy kapcsolatom se volt /Nem szexeltem, nem volt komoly barátnőm se/. Úgy érzem taszítom őket, egy se akar velem járni. Nem vagyok egy Adónisz, de egyszerűen durva, hogy rohadt szemétládák minden csaj megkapnak, mig a hozzám hasonlók hoppon maradnak.
2010. máj. 31. 07:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én már többször is feltettem hasonló jellegű kérdést és akkor is azok a válszok jöttek h a nőknek nem számít a pénz.

De igen nagon számít.És nyerőbb egy léhűtő saját cipőfűzőjét bekötni nem tudó szülők nyakán élő 26éves srác mint egy tisztességesen dolgozó talpraesett önálló férfi aki mondjuk csak 130-at keres.Személyes tapasztalat.

De nézzük csak meg közelebbről.

egy férfi lehet akármilyen jóképű tele jó emberi tulajdonságokkal ha nincs kocsija lakása bizonynem biztos h van barátnője.

De ha megnézünk egy akármilyen ocsmány bunkó tapló parasztot..annak haven egy jó kocsija meg pénzze neki mindíg van nője.Sőt több is egyzserre.

Nekem van egy haverom(ült sitten)tele van lóvéval és több nője is van egyszerre(mint a gazdagoknak általában)ő mondta egyzser nekem h inkább lesz egy gazdagnak a 26.számú szeretője mint hogy egy átlagosnál legyen az első.Ilyenek a nők.

Ja arró nem is beszélve h mikor a srác kijött semmije nem volt(lefoglalták mindenét)nem is volt nője mert nem kellett a csajoknak.Pár hónap alatt összeszedte megát(kocsi milliók)és megint 4-5 nője van.Ilyenek a nők..sajnos :-(((((

2010. máj. 31. 10:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Van egy rossz hírem.

A világ tényleg így müködik. Néha azt érzem fel kell adni, meg kell magamat adnom a többségnek:(

2010. máj. 31. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem csak díszribancok vannak, akik a pénzre hajtanak, de ha neked ilyen csajok kellenek, akkor ne csodálkozz, hogy nem jönnek össze veled.

Nekem volt csóró barátom, igaz a programok szintjén eléggé megrekedtünk, mert szinte mindenhol fizetni kell. Persze meg lehet oldani, de akkor is kellemetlen volt. Nem azt mondom, hogy legyen kőgazdag egy pasi, de azért meg tudjon hívni egy italra, vagy üdítőre (és nem a legdrágább koktélra gondolok).

2010. máj. 31. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen annak van kocsija, háza, pénze, akinek a családja a feneke alá rakja

senki nem keres annyit ilyen fiatalon, hogy mindene meglegyen, persze a csajok elvárják ezeket

ezért is mennek el az idősebb, gazdagabb férfiakkal

30 éves korodra teremtsd meg ezeket és tapadni fognak rád a nők, ne aggódj, fogsz tudni válogatni köztük, csak el ne felejtsd, hogy akkor már a pénzedre pályáznak

2010. máj. 31. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:

hát igen *zar a világ én is tapasztalom, még vagy 2 éve volt hogy otthagytam a sulit és összefutottam a buszon egy volt osztálytársammal egy jobbacska csaj (tetszet) és egyből az volt a második mondata hogy "dolgozol már?" Engem a hideg kirázott, hogy vagy 2 hónapja hagytam ott a sulit végzetség nélkűl és ez már arról kérdezősködik, hogy dolgozok e már van e Cash. Tehát fel is mérte az anyagi helyzetem, de ha azt mondom hogy ja dolgozok (gondolom) mindjárt másképp néz rám. Azóta van melóm itt ott kihagyással, van 1 közepes kocsim de otthon élek elég szűkösen csórón csaj nélkül bár nem is nagyon keresek bigét

20/F

2011. jún. 29. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen sz*r a világ, de nem is érdemes egyszer használatos ürítőtégely emberalatti erkölcsihalott ribancokra költeni a pénzt. Azt mellesleg külön utálják, ha a fiú érzékeny, kedves. Én mondjuk mellesleg biszex vok, sz'al megtehetem, hogy lesz*rom őket magasról... :))
2011. júl. 31. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!