Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Lepusztult világ egy része, hogy elvárjátok a pasitól, hogy mindent fizessen nektek a randikon! Nem?
naidefigyelj!
Jó is hogy emancipuncik vagyunk, de sajna még mindig a nők a hivatásos lúzerek a háztartásban!
Akármilyen emancipunci csajt is ismerek, mégis ő főz, mos, mosogat.
Kivétel aki nem ilyen balekot fog ki, mint Te!
Akkor most tényleg emancipáció van?
Mert szerintem nem. Sokkal szarabb lett a nők élete, mert dolgoznak, és a pasit szolgálják.
Persze az okosabb nők nem, ők tudják, hogy a férfi is dolgozzon meg a szar*os gatyájáért!
Én elvárom, hogy fizessen a ffi az első randin, a többi jöhet felesben.
Ja és persze később a háztartási munka is felesben. Pláne ha dolgozni járok.
És ez így fer.
Sőt, a pasik átvehetnék a háztartási munkát és szolgálják ki a nőt is. Úgyis ők az erősebb nem. Nem?
Na mi van pasik, büdös a munka?
LoL. Ilyen csaj sem kéne senkinek. :D
Persze, hogy a férfiak is besegítenek a házimunkába. De amit nevetséges.
Hát az én barátnőm nem nagyon engedi, hogy én fizessek neki bármit is... de azért néha megteszem:P!
Egyszer kiakadt, mert 5 ezret költöttem rá egy bulin. Tegnap meg szalagavató bulin is majdnem mindent én fizettem neki (egyszer vett magának egy likört, mikor én elmentem egy percre)...
De persze veszi nekem az ajándékokat! De szerintem nagyon jó a kapcsolatunk, igaz csak egy hónapja járunk, de nagyon boldogok vagyunk! =) Neki egy szavába kerül, én megveszem neki, viszont nem lehúzós! És pont ettől olyan jó ez az egész... (de persze nem e miatt szeretjük egymást, nem akarom azt most sorolni, hogy miért, mert nem ide tartozik)
Én azt mondom, hogy meg kell találni az arany közép utat: nem szabad a lány pénzéből élni, de nem is szabad hagyni, hogy ő éljen belőlem. De persze ha nem venne semmit se, csak szeretne, nekem éppen az is megfelelne... és hát nagyon szeret is:P
Egy intelligens férfi az első randikon nem is hagyná h egy nő fizessen ,aztán persze kialakul.
De hogy te miért ilyen nőket vonzol magadhoz arról kéne inkább elgondolkoznod!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!