Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A második randin is mindent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A második randin is mindent a fiú kell fizessen?

Figyelt kérdés
Az elsőn megértem, de a másodikon és azt követő többi randin is a fiú kötelessége, hogy álljon minden költséget? Egy italt lehet fizetni nem arról van szó, de ha moziba viszem, vagy vacsorázni megyünk akkor én kell megvegyek mindent, jegyet, pattogatott kukoricát, kaját, kolát stb?
2012. febr. 11. 21:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a barátnőm dolgozik, én pedig nem. Ezért általában ő fizet :D

F/21

2012. febr. 11. 22:33
 12/29 anonim ***** válasza:
72%

Igen, a második randin is illik a pasinak fizetni... de nem értem, hogy ez miért olyan felháborító egyeseknek.

Hány éves vagy egyébként??

2012. febr. 11. 22:35
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
Lehet az ilyen akárhány éves amíg így gondolkozik, csak egy éretlen kisfiú. Mint mondtam ez is elválasztja a fiút a férfitól.
2012. febr. 11. 22:36
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
10es ott a pont. Majd, ha a férfi el tud tartani, mint az egyenjogúság előtt volt "divat", akkor mosok, főzök, takarítok rá reggeltől-estig. De amíg én is dolgozom, mint egy állat, addig igenis egyenjogúak vagyunk, és kapja fel a porszívót a pasi!
2012. febr. 11. 22:39
 15/29 A kérdező kommentje:
De miért illik fizetni? És miért számítok éretlennek pusztán azért mert megkérdőjelezek vakon elfogadott illemszabályokat? Milyen észérveket tudtok felhozni annak alátámasztására hogy a nő, anélkül hogy valamit is tett volna érted azelőtt, megérdemelje azt hogy pénzt költsenek rá. Ez ebben a formában egyáltalán nem kiegyensúlyozott helyzet. Csupán abból a megfontolásból megérdemli mert nő? Mert szép a haja? Mert aranyos a mosolya? Én egy nőt nem azáltal szeretnék meghődítani hogy lefizetem, hanem azáltal hogy egyenrangú felekként egymásra találunk. És ne magyarázzátok hogy illem és kész, mert totál ésszerűtlen, akárcsak az illemszabályok nagy része.
2012. febr. 11. 23:36
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Magyarul leszarsz minden illemet. Gratulálok egy igazi tapló vagy.
2012. febr. 11. 23:40
 17/29 A kérdező kommentje:
A használt nyelvezet alapján nem tudom ki nevezhető kettőnk közül taplónak. És nem az összes illemről beszélek csak vannak logikátlan, értelmetlen illemek. Amúgy meg tudok udvariasan viselkedni lányokkal, ebből a szempontból a korombelieket leiskolázom. De koncentráljunk csak a kérdésemre. Miért tartod olyan természetesnek hogy a férfi fizet?
2012. febr. 11. 23:55
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Visszakérdezek.

Miért tartod természetesnek h a nő főz, mos, takarít, mosogat, kinyalja a segged?

2012. febr. 11. 23:56
 19/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nagyon el vannak szállva maguktól a lányok, nagyon.

A randi két oldalú, innét kezdve mindkét fél oldja meg közösen a dolgokat, és ne az legyen, mert a férfinek illik vagy a nőnek..

Hülye pénzügyi dolgok, ne erről szóljon már egy randi, hogy kinek illik fizetnie. ÉS ne várja egy egyik fél se a másiktól, hogy megoldja más problémáját- főleg ha vadigeneről van szó.

Max ha összejöttünk, akkor már más a helyzet. Mert ott már rugalmasabb lehet kezelni az ilyet, de addig nem. Mindkét fél tegyen a másikért. A lány is és a srác is, a ffi ne a pénzével akarja meghódítani a másikat.

2012. febr. 12. 00:00
 20/29 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltál nem tartom természetesnek. A főzést azt valóban csinálja ő, mert a nőknek több türelmük van az ilyesmihez, de a takarítást, mosást szívesen megcsinálom én is :) Attól tartok, hogy a saját életedből csinálsz egy általánosítást. Az, hogy neked nem volt szerencséd, és egy olyan férfihez mentél hozzá aki ezekből a szempontokból kihasznál az még nem jelenti azt hogy ez megkövetelt és mindenki el is várja tőlük ezt. Avagy, lehet hogy falun élsz és ott ezt látod a közvetlen környezetedben :P
2012. febr. 12. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!