Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elvárjátok, hogy a fiú sok mindent fizessen nektek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 21:33
2/13 szamóca.. válasza:
nem. van keresetem, olyat fogyasztok amit emg tudok fizetni.
mindazonáltal exemtől megtanultam, hogy ha egy pasi fizetni akar akkor azt hagyni kell, mert sértő ha visszautasítom. de mindenhez úgy állok hogy én fizetem, alapvetően.
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem várom el. Amikor megyünk valahova kajálni akkor én mindig viszek magammal plusz pénzt, és sosem kérek olyat amit nem tudnék kifizetni ha esetleg úgy alakulna.
4/13 anonim válasza:
Nem. Miért várnám el? Néha persze jól esik, ha meghív egy sütire vagy kávéra, de összességében ált. felesben fizetjük a dolgokat. Vagy vmit ő fizet, vmit én:)
5/13 anonim válasza:
itt neten hiába kérdezel ilyesmit,akkora az álszentség hogy hihetetlen.
egy olyan választ sem fogsz kapni egy nőtől sem hogy igen számít,pedig a való életben bizony sok nőnek számít.
fogadd el hogy sok nőnek számít,van akinek persze nem de ilyet nem érdemes neten kérdezgetni mert csak egyféle válasz fog érkezni úgyis.
6/13 A kérdező kommentje:
na jó, és ha van egy határ nálam, az gáz? azaz, fizetgetek én néha, de nem vagyok hajlandó folyton mindent én pengetni
2011. dec. 27. 21:45
7/13 anonim válasza:
egy bizonyos kor felett,normális tisztes munkával rendelkező férfi a barátnőjének azért fizethet egy vacsit és 1 mozit átlag 1 hónapban....
8/13 A kérdező kommentje:
hohó
"fizethet" = elvárjuk, hogy fizessen
értjük...
2011. dec. 27. 21:52
9/13 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, amíg nem a csajom, addíg nem költök rá, max 1-2 süti, és ilyesmi ereéig.de komolyabb kiadásokat nem vállalok egy lehetséges kapcsolatért.ha már a csajom, akkor amit tudok meg adok neki.
10/13 anonim válasza:
Nem várom el. néha fizethet ő, néha meg fizetek én. megesik hogy többször ő, mint én, mivel neki van munkája, nekem meg nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!