Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti elvárjátok, hogy a párotok mindent fizessen nektek?
Én elvárom:)3év,együttélés,közös kassza,amit ő kezel(ő jobban ért a pénzhez)Úgyhogy nálunk máshogy nem nagyon menne:)Ha szeretnék valamit,akkor tőle kérek,én nem szeretem,ha 1-2 ezernél több van nálam.
Amúgy mikor összejöttünk,akkor "felesben" volt,de ezt úgy oldottuk meg általában,hogy egy kört ő,egyet én.
Alapszabály hogy a pasi fizet a randin, de ha már pár vagytok akkor, kicsit kiegyenlítettebb a helyzet.
Az a legfontosabb hogy a csaj törekedjen az egyensúlyra és ne várjon el semmit sem, a pasi pedig ne engedje hogy a csaj fizessen, csak ritkán! :)
Ez egy olyan dolog mint az atom. Az elektron húzna a francba de az atommag nem hagyja, viszont az elektron sosem unja meg a mocorgást, mégis mindig a protonnak van igaza, szal az elektronpálya megmarad. :D
lehet hurrogni, de első randin tényleg elvárt.
ezért sem szoktam soha olyan helyre menni első randin ami komoly anyagi veszteségekbe döngölné szegény fiucskát.
és amikor első randin megkérdeztem hogy mennyit adjak bele, és azt mondja hogy ötszáz forintot, az egy kicsit furcsa. (abba az ötszáz forintba ő sem halna bele, és azért kérdezem meg mert mégiscsak... )
persze én is kifizetem a sajátomat, de más ha rávágja hogy fizess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!