Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti elvárjátok, hogy a párotok mindent fizessen nektek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:56
11/15 A kérdező kommentje:
hát nagyon szépen koszonom a válaszokat.....mi most jottunk egy honapja ossze és az elején fizettem mikor kint voltunk egyutt, de most le vagyok égve, és így nem tok, mert én is még sulis vagyok, szoval nekem csak az bevételem van, amit hétvégen dolgozok, de már rég nem voltam, szal most nincs lovém:S....de a csajjal meg az a helyzet, h az elottem valo pasija mindent fizetett neki, mindenhova elvittem, meg minden, de én ezt nem tom neki megadni, és mondjuk o rajta így annyira nem veszem észre, h elvárná, de azért biztos már megszokta, h egy pasi mindent áll neki.....v nem tom
2010. márc. 22. 17:08
12/15 anonim válasza:
ma 17:08
Egy rakás minden van ami nem kerül pénzbe, vagy legalábbis olcsón megúszod! Nézz utána a neten, és légy kreatív!!!
13/15 A kérdező kommentje:
te mikre gondolsz????...pár otlet
2010. márc. 23. 16:48
14/15 anonim válasza:
A horgászat nem mindig izgi a lányoknak, de pl az. :) Vagy elmentek bicajozni. Kiültök egy magaslatra egy távcsővel meg két szendviccsel dumálni. Kimentek a bolhapiacra és veszel olcsón pár jópofa marhaságot. Letöltesz egy filmet és megnézitek otthon. Kerestek szabadidős programokat, mint pl felvonulások, bemutatók, Virág, vagy állatkiállítások. Stb. Ezért mondtam h legyél kreatív. Mindig a lehetőségekhez képest találd meg a jó választást. Persze sosem az a lényeg, hogy mit csináltok, hanem hogy együtt és jól érzitek magatokat. A játék és a küzdelem feldobja az embereket. Ping-pong, darts, foci, stb. Ha van alkalom az ökörködésre és a felnőttes kikapcsolódásra is akkor az jó.
15/15 A kérdező kommentje:
koszi szépen az otleteket....párat lehet, hogy felhasználok
2010. márc. 23. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!