Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elvárjátok egy pasitól hogy mindent ő fizessen?
Nem! Az jól esik, ha néha-néha meghív, de neki sem feneketlen a pénztárcája. Szerintem bunkóság a pasival szemben, olyan mintha kihasználnád.
18/L
Nem! De néha jólesik, ha meghív vacsorázni, pl szülinapomon, vagy Valentin napon. Amúgy ha együtt megyünk valahova, akkor is általában ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizessen mindent, de van, hogy felesben fizetünk.
17L
Szerintem én nem bírnám sokáig,hogy mindig mindent a barátom fizessen!Egyszerűen enge az életre neveltek.A szüleim 10éves korom óta folyamatosan gyűjtenek nekem egy bankkártyára,arra kapom most már a zsebpént.Így ha lenne barátom tudnék fizetni.
Természetesen egyszer-egyszer jó érzés,ha ő fizet,de folyamatosan már nem bírnám.
15/L
Én utálom, ha bármit a férfi fizet. Egyszerűen nem látom be, miért kellene a közös programra egy fityinggel is többet áldoznia, mint a nőnek. Bár egy csomó pasi kifejezetten megsértődik, ha nem fogadom el, hogy meghívjon. Sokan presztízskérdésnek tekintik, ciki a pincér előtt meg a pénztárnál, ha nem ő veszi elő a tárcáját. Olyan is volt, hogy én hívtam meg pizzázni egy fiút, mert nem volt nála a holmija, de megkért, hogy adjam át neki az asztal alatt titokban a pénzt, mert olyan megalázó, ha nem ő fizet. (Nem adtam :).)
Egyetlen barátom volt, akitől elfogadtam, hogy fizesse a mozijegyet, mert gimisek voltunk még, én nem kaptam otthonról zsebpénzt, neki meg nagyon tehetősek voltak a szülei, mindig kapott, ha kért, és ötezres volt a legkisebb címlet, amit a kezébe nyomtak (és ez jó régen volt). Ráadásul én meglettem volna a mozi nélkül, de ő imádta, tehát bunkóság lett volna, ha az én pénztelenségem fosztja meg a szórakozástól. De amint lett keresetem, meg az egyetemen ösztöndíjam, mindent felesben fizettünk.
Valószínűleg akkor lennék bajban, ha olyan férfival jönnék össze, aki sokat keres és hozzá van szokva a költséges szórakozáshoz. Nem hiszem, hogy sokáig működne. Szerencsére a barátom nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!