Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A második randin is mindent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A második randin is mindent a fiú kell fizessen?

Figyelt kérdés
Az elsőn megértem, de a másodikon és azt követő többi randin is a fiú kötelessége, hogy álljon minden költséget? Egy italt lehet fizetni nem arról van szó, de ha moziba viszem, vagy vacsorázni megyünk akkor én kell megvegyek mindent, jegyet, pattogatott kukoricát, kaját, kolát stb?
2012. febr. 11. 21:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell csak illik. Akkor jöhet szóba h valaha is valahol a nő fizet, ha ő ragaszkodik hozzá
2012. febr. 11. 21:47
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

Mikor horgászol, a hal hányszor fizeti ki a csalit? :D

Ha Te hívtad el, még szép, hogy Te fizeted a költségeit. Nem a havernője vagy, aki csacsogni akar vele egyet.

2012. febr. 11. 21:48
 3/29 anonim ***** válasza:

Hát, ha annyira tesze tosza vagy és nem vagy képes szóvá tenni ezt, akkor igen. Én már az első randin meg kitérek erre, bár nem nevezem nevén a gyereket, de azért érdekel a téma, mert nem vagyok én idétlen, akit ki lehet használni még akkor sem, ha úgy tűnik a külsőségek alapján.

Szóval én úgy szoktam kivitelezni ezt, hogy pl a mozinál a jegyet én veszem a kaját/piát pedig ő ÉS én nem kérek semmit, bár erről ő amikor az alku megköttetik nem tud semmit.

A vacsoránál is valami hasonlót bevetnék, bár ott azért nem tudom kibekkelni az evést, ivást. :)

2012. febr. 11. 21:52
 4/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Nem azért randizol egy lánnyal, hogy rákölts több ezer forintot, hanem hogy jól érezzétek magatokat együtt. Ha elvárja hogy mindent te fizess akkor hagyd ott.
2012. febr. 11. 21:53
 5/29 anonim ***** válasza:
71%

ÉÁljenek a mai férfiak!!!

Hova tünt a lovagiasság?

Ha annyira zavar beszéld meg vele, de igen az elején még ILLIK neked fizetni

2012. febr. 11. 21:59
 6/29 anonim ***** válasza:
58%

:D

Igen, a másodikon is, és a többin is.

Én elvárom, hogy a másik fizessen, vagyis a férfi.

Bár a mai világban egyre ritkább...

2012. febr. 11. 22:06
 7/29 anonim ***** válasza:
85%
Na pl ez is elválasztja a fiút a férfitól. Én 2 éve vagyok a párommal. Egy idő itán engem zavart h mindent ő fizet és rábeszéltem h közösen ( arra h én fizessek már nem lehetett) fizessünk. Na ez a férfi
2012. febr. 11. 22:12
 8/29 anonim ***** válasza:
67%
Ha pedig a nő ragaszkodik ahhoz hogy a saját részét ő fizesse, akkor nem lesz több randi.
2012. febr. 11. 22:17
 9/29 anonim ***** válasza:
60%

"ÉÁljenek a mai férfiak!!!"

Női egyenjogúság kellett? Tessék egyenjogúság van. Ja hogy az csak addig kell amíg pluszt jelent?

Ezt a vonalat félretéve

Egy randi mindkét félről szól és nem arról, hogy mi mai férfiak kiszolgáljuk és kinyaljuk a seggét a mai nőknek.

"Ha pedig a nő ragaszkodik ahhoz hogy a saját részét ő fizesse, akkor nem lesz több randi."

A legjobban sikerült randijaimon fizette a saját részét és volt második..sőt még sokadik is az alatta a két év alatt amióta együtt vagyunk. Én anno értékeltem és örültem neki, hogy eszébe sem jutott elvárni, hogy mindenért én fizessek.

2012. febr. 11. 22:27
 10/29 anonim ***** válasza:
53%

Jah de egy hoszabb kapcsolatban a nő nyalja ki a pasi seggét igaz? Mosson, főzzön, takarítson mert "az nem a férfi dolga"

Ha olyan nagy egyenlőségre vágy akkor minimum h a házimunka felét is válalod

Amúgy az egyenlőséggel nem veszett oda az ILLEM. Csak az ilyen taplók számára

2012. febr. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!