Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap közeledik. Romantikusnak találjátok-e ezt lányok?
Szerintem ez a Valentin-nap olyan anyagias dolog, hogy csak az dől be neki, aki ehm.... egy bizonyos szint alatt van IQ-ban.
Éppen ezért ha Valentin napi ajándékot kapnék, gagyinak és megalázottnak érezném magam. Mintha csak azt mondanák:"ennyit érsz, örülj, ribi!"
Ez az ajándék nagyon gagyi. Meg ha ilyen szinten koptatott le, akkor mégis mit vársz?
A rózsa ráadásul nagyon elcsépelt...
Örülni nem az ajándék miatt szokás, hanem azért, mert egy olyan illetőtől kapod, aki kedves a számodra.
Te számára egy pattanás vagy a seggén. Mit nem értesz?
Ha megmondta hogy kopj le, akkor miért kell tapadni rá továbbra is? Lépj túl rajta, hagyd békén, ne zaklasd a vackaiddal!!! Olyan idegesítőek az ilyen tr.gerek!!!!! :@
22/L
Szerintem felejtsd el a csajt, nem akar tőled semmit, és ha ezt megkapja, akkor ez nem fog megváltozni, csak kidobsz az ablakon egy rakás pénzt.
28/n
Megmondta, hogy nem akar tőled semmit. Akkor meg minek zaklatod?! Ráadásul szerinted egy ilyen ajándéktól majd meghatódik? Amilyen anyagiasnak tartják ma nagy átlagban a nőket, inkább arra fog gondolni, hogy "Na, azt hitte pár szál rózsával engem is megvehet".
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!