Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lehetőséget találjátok a legjobbnak?
Arról lenne szó, hogy elszeretném mondani egy fiúnak, hogy tetszik. Sok tanácsot kaptam már itt, de kíváncsi vagyok rá, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb ebben a helyzetben.
1.Egyszerűen elmondom neki, hogy tetszik.
2.Elkezdek vele beszélni arról, hogy szeretne esetleg kapcsolatot.
3.Nem mondok semmit, csak adok neki 1 puszit.
4.Nem csinálok az ég világon semmit, csak próbálom apró jelzésekkel felhívni magamra a figyelmét és várok a csodára:D:D
Tudom, hogy kissé túlkomplikálom, de ez lesz az első, hogy ilyen tettre vetemedjek:D. Bármilyen más megoldást is szívesen olvasok. Várom a segítségetek és az indoklást. Előre is köszönöm.
Először is a kettes. Ezzel nem vagy túl lényegretörő,de azért rájöhet h mit is akarsz. Ha úgy érzed h kölcsönös az érdeklődés egymás iránt, a végén jöhet a hármas ;)
19f
Ilyen formán ezek közül egyik sem:
1: milyen hülye helyzet már, hogy szia, tetszel, na erre mit mondasz.
2: egy fokkal jobb, mint az 1., de elég erőltetett ez a fajta "ráutalás"
3: mindennek megvan a maga ideje, azért ez előtt nem árt egy picit alapozni, hogy ott álltok, váratlanul megpuszilod a semmiből, és most meg reagálja le a szerencsétlen első megrökönyödésében.
4: ezzel meg az a gond, hogy mi férfiak jó százalékban immunisak vagyunk az apró ráutaló jelzésekre. Ráadásul felteszem ő se olyan idős és tapasztalt, tehát ha még fel is tűnik neki valami, akkor se biztos, hogy van annyi önbizalma, hogy ezt meri annak értelmezni, és egyáltalán mer-e bármit csinálni.
Legcélratörőbbnek én azt tartanám, ha egy egyértelmű ráutalással próbálkoznál, mondjuk odamész, beszélgetsz vele, és elhívod valahova, ahol kettesben lennétek, hogy teszem azt volna-e kedve veled kettesben megnézni az XY kiállítást, mozit, vagy csak valahova el kell menned, és nem lenne-e kedve elkísérni, mert tökre örülnél neki.
Ha aztán úgy néz ki, hogy megy a dolog, meg elvagytok, akkor lehet próbálkozni a 4essel, hogy jelezgeted neki, hogy akár történhetne is valami, vagy ha nagyon nem képes átlépni a határt önmaga, akkor ott már jöhet a 3as direkt módon, de ezeket már te fogod ott érzékelni, hogy hogy is alakulnak a dolgok.
Sztem a 3as a legjobb. Tiszta, egyszerű, őszinte, nincs túlbonyolítva :D És kénytelen reagálni rá így vagy úgy, nem bizonytalankodhatja el ahogy az összes többit :)
Én viszont a kettest semmiképp nem mondanám, a legtöbb fiú nem szeret/akar/tud beszélni az érzéseiről, ezek nagyon ritkán sülnek el jól, inkább hagyd :S
NA majd itt a főnök és megmondja :D
Szóval.
Először is a 2. Beszélgettek a szerelemről kapcsolatokról, kinek milyen az ideálja.--->Ha látod hogy érdekli a téma és felismersz magadra az ideáljából akkor jöhet az 1.
Ha azt mondja hogy tetszel te is neki akkor a 3.-ból akár csók is lehet ;)
3 vagy 4, a többi módszerrel krvának fog nézni és nem fog megbecsülni sem tisztelni
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!