Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mik a tapasztalatok párkeresés terén? Általában meddig voltatok pár nélkül, mikor nem volt barátnőtök, azaz mennyi idő kellett, h újra párt találjatok?
Mert szerintem nekünk, nőknek sokkal kevesebb az esélyünk normális és egyáltalán párkapcsolatot kialakitani, mint Nektek.
Szerintetek?
Nekem soha nem volt senkim. 25f
És rengeteg ilyen van még, mert tudod fiúknak csöppet nehezebben megy.
Nekem a leghosszabb idő 15 év volt... így visszagondolva nem is tudom, hogy sikerült kibírnom.
24f
A leghosszabb idő míg nem volt barátnőm 2 barátnő között az 1 év 2 hónap azaz 14 hónap volt!
Most van a 6. b.nőm.
26/f
15 évesen jöttem össze az első "igazi" barátnőmmel. Miután szakítottunk 4 hónapig nem jártam senkivel, csak szórakozgattam, meg randiztam.
19F
hát az én párom sem szép, nem is vastag a ... pénztárcája!
Mondjuk a munkatársnői szeretik, szívesen vannak a társaságában (mondjuk ahol dolgozik,több a nő), féltékeny is vagyok.
De mindig így volt, máshol is, mikor elkezdtek vele beszélgetni, "rá ragadtak" a kolleginák. Nem rossz értelemben. Tudom, h nem csal(na) meg, csak azt akarom mondani, h biztos elkelne, ha nem lennék neki. Tényleg nem szép... Nem tudom,örüljek-e ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!