Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mik a tapasztalatok párkeresés terén? Általában meddig voltatok pár nélkül, mikor nem volt barátnőtök, azaz mennyi idő kellett, h újra párt találjatok?
Mert szerintem nekünk, nőknek sokkal kevesebb az esélyünk normális és egyáltalán párkapcsolatot kialakitani, mint Nektek.
Szerintetek?
egyébként sok lány is hasonlóan van, mint (18/f) nem tudom, miért nem találkoztok össze, a sikertelenebb (írjuk így,sikertelenebb-nem biztos, hogy bűn ronda, inkább átlag) lányok olyanokkal akadnak össze, akik bombázókat képzelnek maguk mellé...
Nekem pl. nem igazán szabályos a lábam (fejezzük ki így :)), különben átlagos vagyok, (60 kg és 174 cm), és a férjemen kívül ez mindenkit zavart...vagy más zavarta,csak erre fogta...
annyira nem tudtam hatni a fiukra, h nem is akartam elhinni, hogy tényleg tetszem a barátomnak - most már jó ideje férjem. ÉS jópár ismerősöm (egész helyesek) nem talál magának párkapcsolatot, azt mondják, mind csak "azt" akarja,vagy nős (illetve kapcsolata van), vagy impotens, vagy homo sapiens :), vagy szélhámos...
Mondjuk az én korosztályom idősebb, mint Te (18,5/f), én 28 vagyok. Szerintem pár év múlva már kapkodnak utánad a nők! :)
Akkor már nem csak a külső lesz a fontos, hidd el, még Te fogsz válogatni! :)
És hogyan próbáltok meg ismerkedni? Internet?
ÉS hogyan zajlik a randi, megmondják hogy "csúnya vagy", nincs esélyed, vagy egyszerűen nem jelentkeznek utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!