Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van? Elszalasztottam a lehetőséget?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon tetszik egy lány, és jól fel is épitettem vele a dolgokat, mondta h jól érzi magát velem, hivott h nem-e találkozunk. De nekem soha nem volt időm, többször is azt kellett mondanom, h majd bepótoljuk. Aztán mikor ráértem volna, egyből kerestem, hivtam hogy jöjjön, de akkor már ő találgatott, h van programja, stb...és már soha rám se ir chaten, pedig abban a pár napban nagyon sokat keresett...sztem ez a hajó már elment...szerintetek? Segitsetek légyszi...jah amugy a csaj a baráti társaságomból való, de csak most kezdtünk igy összemelegedni...de lehethogy el is szalasztottam a lehetőséget...2011. júl. 14. 12:43
1/7 anonim válasza:
Megszívtad.
Egyébként tudtad, hogy olcsóbban juthatsz sexhez ha fizetsz érte, mit hogyha egy barátnőt kellene eltartanod és érlelned?
2/7 anonim válasza:
nekem egy barátommal szakadt meg emiatt a kapcsolatom, hogy sosem ért rá semmire, pedig hívtam mindenfelé. tudtam, hogy nem hazudik vagy ilyesmi, de azért rosszul esett, hogy nekem mindig rohannom kellett, ha véletlenül ráért velem is foglalkozni.
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van, meg lehet érteni...de ez csak 1-2 eset volt igazából, mostanában tényleg azt se tudom hol áll a fejem...emiatt még nem kellett volna sztem, h megharagudjon. Vagy eleve nem is akart semmit? De akkor miért hivott, keresett annyit akkor? Pont mikor én is jobban nyitottam felé...
2011. júl. 14. 12:54
4/7 anonim válasza:
próbálj vele megbeszélni 1 napot ami neki is jó és semmijen programot nem raksz be a hejére.szval kérdezd meg hogy mikor érne rá. ha beleeggyezik akk f*sza minden
5/7 anonim válasza:
akkor meg írj rá te, ha azt mondja, hogy aznap programja van, akkor mondd neki, hogy ő válasszon időpontot. ha erre sem mond semmi konkrétat, akkor ennyi volt...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...szerintem is a randira hivás a nyerő...habár ki tudja, van-e értelme...
2011. júl. 14. 17:12
7/7 anonim válasza:
ha nem ír vagy nem keres akk lehet hogy már elment az a hajó. sztem várj még mondjuk 3 napot ha meg nem akk annyi más lány van biztos akad olyan aki megvár ha épp nem érsz rá
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!