Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?
#38: Ember, te el is olvastad a hozzászólásokat? Meg azt, amire reagáltam? Leírtam az egyértelmű érveimet, logikusan, személyeskedés nélkül, erre ő nekiállt bunkózni. Ezt hívják személyeskedésnek. Erre reagáltam úgy, ahogy. Ha számodra ez nagyképűség, akkor te is csak egy frusztrált csávó vagy, aki mindenkiben csak a rosszat látja. Ajánlom ezt a cikket:
Sziasztok.
Férfi vagyok, még középiskolás éveim alatt jártam egy már egyetemet végzett leányzóval. ( 5 év különbség volt az ő javára, és gyönyörű 3 évet sétáltunk le egymás kezét fogva).
Együtt járkáltunk el kiállításokra, koncertekre, voltunk többször is külföldön, és még külsőben sem mutatkozott meg a kor különbség. Bátran kijelenthetem ezek után, hogy egy párkapcsolatban, ha szeretik egymást a felek, a papír semmit sem fog számítani.
25/ff
Én is diplomás leszek,de tudod nem ettől lesz valaki életre való vagy sikeres ez maximum 1%.
Az számít,hogy valaki céltudatos legyen,legyenek céljai.
Hidd el,a diplomások 3%-nak vannak céljai kitűzve leírva,ezt Napoleon Hill könyvében a Siker titka:PLB-ben olvashatod.
Nem ettől lesz valaki művelt mert diplomás,egyáltalán,Bill Gates meg Steve Jobs(R.I.P) akkor nem sikeres,nem kicsi céget építettek fel,pedig első félév után kirúgták őket az egyetemről.
Wicha József magyar üzletember aki a Spirit Hotel is építette Sárváron neki szakmunkás bizonyítványa,egy egyszerű építész,a TOP100 leggazdagg magyarban benne van.
Volt egy egyetemi csoporttársam,Einsteinnek hívtuk,kitűnő volt mindig figyelj ELTE proginf szak.Még sincs munkája.
Nekem aki kicsit döcögve végzi,igen mert én mellette vállalkozó vagyok,és sokat dolgozok,zsebre teszek sok diplomást hidd el.
Szerintem olvasott is vagyok,mert állandóan csak könyveket önfejlesztő dolgokat olvasok,hallgatok.Mindenhez hozzá tudok szólni,és még nincs diplomám,de meg csinálom azt is,attól nem vagyok kevesebb,hogy bukdácsolok,mert én nem a tajrészeg bulik miatt,hanem a céljaim miatt.
Nem minden az egyetem,Robert Kiyosakinak volt egy gazdag motivátora,gazdag apjának nevezte,meg volt az édesapja.
A gazdag motivátora az alapképzésről is kihullott,mégis milliárdosként élt,tele pénzzel és szabadidővel.
Az édesapja meg több diplomás tanár és oktatási tárcában is benne volt Hawaii-on,mégis mindig le volt égve nem volt pénze.
Idézet:,,Fiam,én több diplomával rendelkezem,leghíresebb egyetemeken szereztem a diplomáimat,mivel büszkélkedhet a barátod apja(a gazdag motivátorra gondolt)"
Erre Kiyosaki:,,Tudja mivel édesapám?Pénzzel és szabadidővel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!