Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?
egyetemista != művelt ember
Szerintem a műveltség abszolút egyénfüggő. Attól lesz valaki művelt ha a saját igényeinek kielégítése gyanánt olvassa a könyveket, színházba jár stb. Semmi köze a tanulmányokhoz. /kivétel művészetisek , bölcsészek stb.../
Egyetemistaként mondom.
Engem nem zavarna. Nem ezen múlik az intelligencia, annyi művelt, értelmes, világlátott "érettségis" ismerősöm van, akikhez képest tök hülyének érzem magam, és annyi segghülye diplomás, hogy szerintem egy párkapcsolat nem múlhat ezen.
Azt fontosnak tartom, hogy a srácnak legyenek ambíciói, dehogy ezt kőművesként vagy idegsebészként gondolta, az nekem tényleg nem számít.
Barátomnak sincs diplomája, "csak" egy szakmája, és mégis nagyon értelmes, intelligens, és teljesen jól megvagyunk. Igaz, nekem még nincs diplomám, csak egyetemre járok, de aki tényleg ezen problémázik, az nagyon felszínes.
20L
#26: Felsőbbrendű? Idézd!
#27: egyének szintjén valóban, de itt próbálunk általánosságban beszélni. Nyilván minden ember más, de már a kérdés is kikényszerít egyfajta összehasonlítást. Emocionális dolgokat hogyan hasonlíthatsz össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!