Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?

Figyelt kérdés
Ránézek facebookra, és nagyjából minden 2. párnál a lány a magasabban végzett, nekik van fősulijuk, egyetemük, még a pasijaiknak általában csak középiskolás végzettségük. Amiben van is ráció, mert évről évre nő a lányok arány a felsőoktatásban és évről évre kevesebb fiú megy a felsőoktatásba továbbtanulni. De szerintem ez, hogy ki a magsabb végzettségű, az az ég egy adta világon semmit sem jelent egy párkapcsolatban. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 21. 14:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Annyit azért hozzátennék, hogy én a normális egyetemre járó emberekről beszéltem, nem ilyen NYF, DUF, BGF-szökevényekről.
2012. jan. 21. 15:06
 22/45 anonim ***** válasza:
Logikusan érvelni csak racionális dolgok mentén lehet. A taplóság, érzelmi intelligencia nem ilyen, mert túl szubjektív. Ami neked taplóság, az lehet, hogy másnak vagányság.
2012. jan. 21. 15:08
 23/45 anonim ***** válasza:

egyetemista != művelt ember

Szerintem a műveltség abszolút egyénfüggő. Attól lesz valaki művelt ha a saját igényeinek kielégítése gyanánt olvassa a könyveket, színházba jár stb. Semmi köze a tanulmányokhoz. /kivétel művészetisek , bölcsészek stb.../

Egyetemistaként mondom.

2012. jan. 21. 15:08
 24/45 anonim ***** válasza:
Akinek ez vagányság, arról megvan a véleményem.
2012. jan. 21. 15:11
 25/45 anonim ***** válasza:
#24: épp ezért mondom, hogy túl szubjektív... :)
2012. jan. 21. 15:12
 26/45 anonim ***** válasza:
Érzed, hogy mennyire felsőbbrendű módban beszélsz? Na ezért utálom az agyoniskolázott bunkókat.
2012. jan. 21. 15:14
 27/45 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem embereket megítélni pont hogy nem racionálisan lehet. :)
2012. jan. 21. 15:15
 28/45 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Nem ezen múlik az intelligencia, annyi művelt, értelmes, világlátott "érettségis" ismerősöm van, akikhez képest tök hülyének érzem magam, és annyi segghülye diplomás, hogy szerintem egy párkapcsolat nem múlhat ezen.

Azt fontosnak tartom, hogy a srácnak legyenek ambíciói, dehogy ezt kőművesként vagy idegsebészként gondolta, az nekem tényleg nem számít.

Barátomnak sincs diplomája, "csak" egy szakmája, és mégis nagyon értelmes, intelligens, és teljesen jól megvagyunk. Igaz, nekem még nincs diplomám, csak egyetemre járok, de aki tényleg ezen problémázik, az nagyon felszínes.

20L

2012. jan. 21. 15:19
 29/45 anonim ***** válasza:

#26: Felsőbbrendű? Idézd!

#27: egyének szintjén valóban, de itt próbálunk általánosságban beszélni. Nyilván minden ember más, de már a kérdés is kikényszerít egyfajta összehasonlítást. Emocionális dolgokat hogyan hasonlíthatsz össze?

2012. jan. 21. 15:21
 30/45 A kérdező kommentje:
BGF-NYF neked egyenlő szökevénnyel? Csak közlöm, hogy ez a két főiskola a legmagsabban jegyzett Mo-n, ráadásul több egyetemet is megelőznek a képzési színvonalon. Én a földrajz szakomat itt végeztem el, hát nagyon megszenvedtem érte. Nagyon magsa volt a kbukottak száma. A bioszost pedig Debrecenben, és ott jóval könnyebb volt az.
2012. jan. 21. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!