Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos számotokra, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos számotokra, hogy egy fiúnak milyen az iskolai végzettsége?

Figyelt kérdés
Pl. a lány diplomás, a fiúnak nincs érettségije, szakmunkás, de jól megvannak együtt eddig. Lehetnek ebből problémák a későbbiekben? És ha nálatok ilyen van, a család nem szól bele?
2009. szept. 14. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
nálam sosem volt ebből probléma. egyetemista vagyok, előző barátomnak érettségije sem volt, de sosem volt gáz belőle. szorgalmas dolgos srác, nem egy léhűtő naplopó, szóval így nem volt ebből gáz soha.
2009. szept. 14. 21:17
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

hát ha van a csávónak pénze, akkor nem lesz belőle konfliktus. ha nincs, akkor jön, hogy "nem vagyunk egy értelmi szinten", meg a többi lerázó duma. :)

igazából osztályellentét már nincs belőle, 50 éve még talán hogy volt az is, most már csak a lóvé miatt számíthat, ha számít.

2009. szept. 14. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól még lehet valaki intelligens, hogy szakmunkás... Vagy ha nem is az, és "ide még felvettek" alapon végezte el a szakmát, még lehet aranyos, kedves meg minden ilyesmi.

Én csak akkor nem tudnék elviselni egy kevésbé iskolázott srácot, ha totál dinka lenne, dehát akkor nem is járnánk össze túl sokat szórakozni, mert egészen más lenne az érdeklődéi körünk és az életfelfogásunk...

22/L

2009. szept. 14. 21:23
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Valamilyen szinten fontos. Mármint akárki mondhat bármit, elfogadom a véleményét, de számomra akkoris fontos minimum egy érettségi. Tudom, hogy enélkül is lehet valaki értékes csak szegény nem biztos, hogy sokra viszi az életbe és pl el tud tartani egy családot.
2009. szept. 14. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
54%

nekem igenis fontos a végzettsége...

párom most kezdi a második diplomáját megszerezni,én az éven diplomázom (mind2en müszakit)

eddig egyikőnknek sem volt olyan párja,aki hasonló "beállitottságú" lett volna...

most több mint 2 éve élvezem,hogy őt is érdekli ami engem,és én sem bámulok bután ha a munkájáról/óráiról beszél,hanem hozzátudok szolni,és érdekel is...

volt egy jogász srác,még elsős voltam,uj volt minden,nem értettem hogy hogy nem érdekli az amit tanulok...nem is voltunk együtt sokat,nem lett volna közös jövö

ahogy egy olyan emberrel sem tudnám elképzelni az életemet akinek nincs diplomája,nem beszél nyelveket...

miért? mert utazgatni szeretnék,világotlátni(ehhez ugye kell pénz és nyelvtudás),és azt,hogy a leendő gyerekeink is okosak legyenek,érdeklődők,és ehhez érdeklődő szülő kell...

22/L

2009. szept. 14. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Két diplomám van,három nyelvvizsgám(értelmiségi családból), a párom összvissz egy sportedzői tanfolyamot végzett el szakközép után,mégis ő klasszisokkal jóbban keres,mert eszes ember,ügyeskedik,és bizonyítani akart.Szerintem nem a papír a fontos.Nekem ellenezték a szüleim őt,ma olyan életszínvonalon élünk,amin anyumék sosem,15 éve vagyunk együtt egy gyermekünk van.A lényeg amit együtt akartok elérni.
2009. szept. 14. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

21:45 Megértem amit mondasz, de túlzásnak tartom.

Én szülésznőnek és csecsemő és gyermekápolónak tanulok, párom szakács. Két külön világ vagyunk szakmailag, de mégis megértjük egymást, mert számunkra nem az a fontos, hogy mit tanul vagy dolgozik a másik. Annyi minden másról is lehet beszélgetni. Mi a szakmánkon kívűl mindenben egyezünk :)

Ettől függetlenűl nem nézlek le, megértem a te álláspontodat is.

2009. szept. 14. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
21.48 nem értem,amit írtál,pont ezt írtam én is,hogy nekem diplomám van,a páromnak nincs mégis tök jól elvagyunk,pedig nem indult felhőtlenül szülői támogatással a kapcsolatunk.
2009. szept. 14. 21:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 14. 22:00
 10/16 anonim ***** válasza:
41%

Nekem is fontos a végzettsége.

Ha én képes vagyok egyetemre járni, akkor legyen ő is.

Sose jönnék össze olyannal, akinek körülbelül 8 általánosa van csak meg.

És nem a fizetés miatt, hanem mert nekem fontos, hogy művelt is legyen, és ne az egyetlen szórakozóhely a sarki kocsma/disco legyen, amit élvez, hanem lehessen vele színházba/múzeumba és hasonló helyekre járni.

Szerintem.

17L

2009. szept. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!