Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos hogy mi az iskolai végzettsége a párotoknak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de legyen értelmes, tudjak vele beszélgetni. Egyébként nem érdekel.
2009. júl. 6. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Fiataloknál igen, idősebbeknél, akik már családon gondolkoznak, ott nem.
2009. júl. 6. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, pont fordítva: tehát fiataloknál nem fontos, idősebbeknél igen.
2009. júl. 6. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Háááát azért a mai világban már sztem nem sok értelme van a végzettségnek hisz a h*lye emberekből lehetnek vállakozók a normális, okos emberekből meg útépítők. Főleg ebben az országban. Hiába van 5 diplomád ha nem tudsz elhelyezkedni. Na meg a h*lyének is lehet diplomája ha megveszi. Szal régen még számított kinek milyen végzettsége van, de mamár nem nagyon szerintem.

Ha 20 évvel ezelött születtem volna akkor érdekelne, mert akkor még tartották vmire az okos embereket.

Amúgy a kérdésedre válaszolva: igen szerintem fontos. Ha csak 8 általánosa van az szerintem elég nyomasztó. Ha megvan a 8 ált. akkor legalább 1 érettségije legyen vagy egy szakmunkás vizsgája...

2009. júl. 6. 22:02
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

számit...és diplomán belül is számit...egy bölcsészt el se tudnék viselni...párom müszakis,énis...ő már diplomás,nekem még van félév...ezen állásponton soha nem fogok változtatni...

nekem kell,h értse amit mondok,és ne csak nézzen ha olyat mondok amit egy 8 általánost végzett sori dolgozo nem értene amugy...

lehet lepontozni,de ez fontos...ő is imádja h végre egy olyan barátnője van,akinek ha a napi melorol mond bármit,akkor nem csak a mükörme szinéről tud beszélni...

22/L

2009. júl. 6. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Számít, ha ezen múlik az intelligenciája és a műveltsége.

Egyébként nem, csak legyen érdeklődő, értelmes, nyitott, és érzelmileg intelligens.

2009. júl. 6. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmet lehet, hogy nem veszik fel az egyetemre, ezért parázik, hogy majd nekem ciki lesz ilyen "tudatlan" barátnővel. Annyira de annyira nem számít...
2009. júl. 6. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem annyira nem fontos, de azért nem bánom, ha egyetemre jár a barátom...
2009. júl. 6. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:

akinek egyetemi diplomája van, lehet azzalis csak a körmei színéről beszélni:D ez mamár nemígy működik. és olyan emberis van akinek nincs diplomája de nagyon értelmes, okos ember.

nekem nemszámít mitvégzett (végzős vagyok) a lényeg h lehessen vele értelmesen is beszélni, és ne havi 50ezret keressen :D

2009. júl. 6. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

nem pontozlak le 22:05 csak szimplán sznob vagy és semmit sem tudsz az életről

persze hogy fontos neked a diploma, ha már annyit güriztél érte

és sosem fogod megérteni, hogy nem ezen mérik, hogy ki a jó ember, ki szeret, iq-t sem adnak a diplomához, meg azt sem, hogy nem mindeki hülye, akinek nincs diplomája

sok ilyen, hozzád hasonló ember van, boldog leszel közöttük, sok munkahely van, ahol csak a cetli számit, lehetsz bármennyire ostoba, nem számít

na erről ennyit

2009. júl. 7. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!