Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy mi az iskolai végzettsége a párotoknak?
22:05 vagyok..
igen,tudom h sok olyan ember kap diplomát aki nem dolgozott meg érte,látom is magam körül...épp ezért irtam,hogy nem mind1 milyen diploma...müszakis vagyok,azon belül is olyan,hogy országban 2 helyen képeznek ilyen embereket...felveszik aki ide akar járni,DE félév után a fele itthagyja,mert nehéz...aztán még 30% kipereg 1-2 éven belül...januárban jó ha 10en fogunk végezni...kb 90ből...szóval nekem ne mondd h ezt azzal csinálhatja meg vki,h csak néha megjelenik,és ir vmit...
bölcsészen más...irogatsz vmiket,kiülsz a dombtetőre,és "gondolkodsz"..bocs,én ennyit látok:D
és igen,a cégek a papirt nézik...mit nézzenek ha nem azt?nincs idejük arra,hogy egy 8 általánost végzett ember bebizonyithassa,hogy márpediglen ő többet tud mint én,csak nincs rola papirja...
lehet lepontozni,nemnagyon hat meg...véleményemen ugyse változtata semmit
22/L
engem spec nem érdekel kinek milyen papírja van, hanem az, hogy az adott munkát, amivel megbízom, el tudja-e végezni vagy sem. fényesre suvickolt papírja lehet, ha nem tudja megcsinálni, csak a pénzemet fogyasztja
36/F
Egy embert nem a diplomában kell mérni.Lehet valaki diplomás bunkó, és értelmes szakmunkás.A lényeg,hogy egy hullámhosszon legyenek,tudjanak miről beszélgetni.
Én bölcsész vagyok, a férjem mérnök.Nagyszerűen kiegészítjük egymást,s érdeklődünk egymás munkája iránt.(22/L-nak,én sosem ültem a dombtetőn és gondolkodtam,irogattam,nekem erre nem volt időm,persze biztos vannak ilyen bölcsészek,ahogy tudnék mesélni az alkoholista,füvezős,csak beesek a vizsgára műszakis egyetemi hallgatókról is/és még diplomát is kapnak/)
A párom munka mellett végezte az egyetemet, a munkahelyén nagyon megbecsülik,mert sokkal többet tud a gyakorlatban,mint akik nappalin végeztek,és szakmai tudás nem sok van a hátuk mögött(tisztelet a kivételeknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!