Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért fontos, hogy magas iskolai végzettsége legyen egy fiúnak?
Sok példát tudnék felhozni,hogy legalább érettségis legyen a fiú,különben szóba sem állnak vele a lányok.De nagyon sokan a főiskolai végzettséget tekintik kritériumnak.
Manapság,az én korosztályomban (18-25 év) a lányok nem szeretik ha fizikai munkát végez a pasijuk.Legyen értelmiségi,végezzen szellemi munkát.
Azt megértem,hogy átlagban a diplomások elég jól keresnek és ezért kell ilyen férfi.
DE! Egy jól képzett szakmunkás,pl lakatos,fémforgácsoló havi szinten akár 250-300ezer forintot is képes keresni.Egy kőműves,ács szintén százezreket akaszt le havonta.Igaz kell néhány év mire eljut erre a szintre,de aki ügyes 2-4 év alatt ezt elérheti.
Egy 8 általánost végzett,hivatásos jogosítvánnyal rendelkező sofőr szintén 200 körül,vagy felette keres.
Szakmunkás lévén már sokszor szembesültem ezzel.Nem egyszer utasítottak el lányok,mert nem ütöm a mércét.Talán szégyen az,ha nincs valakinek érettségije?Vagy a szülők nem fogadják el az ilyen fiút?
megsúgok neked egy apró titkot. nekem csak annyi a lényeg, hogy meglegyen az érettségije. mivel az alap műveltség. de, ha nincs meg neki, de értelmes és kedves és jó szakember még összejövök vele.
nem a papír a fontos, hanem a fiú szellemi képességei. egy degenerált hülyegyerekkel nem lehet értelmesen beszélgetni.
Vagy talán tanulatlan,tuskó parasztnak gondolják az ilyen fiúkat?Nem értem.Rengeteg szaki barátom van.Mindegyik kultúrált,jó modorú.Jól öltözködnek,ápoltak,tisztességesek.
Az igaz,hogy a munkaidőben retkes,dzsuvás cuccokban szaladgálunk,de mi ezt a munkát szeretjük.Amúgy sem találkozunk munkaidőben,utána pedig mi is normális ruhákban járkálunk. :)
Ez világos.Csak azt nem értem,hogy mi az összefüggés végzettség és a viselkedés között...
Ismerek jogász hallgatókat akik olyan tirpákok,hogy arra már nincs is kifejezés.
Nos aki így csoportosítja a férfiakat az se normális.
Lehet egy jó szakember is kedves becsületes és egy 2 diplomás üzletember bunkó paraszt aki nem érdemel meg 1 nőt sem. Illetve megesik fordítva is persze ,de nem kell rögtön általánosítani.Az pedig egy dolog ,hogy aki a 8 általánost se képest elvégezni az tényleg hülye.
Engem apám (akinek szintén 2 diplomája van) arra tanított sose nézzem le az egyszerűbb gondolkodású embereket mert ők is a társadalom szerves részei és akár lehetnek jobb emberek is mint én.
Nálam csak az a fontos, hogy legyen valami szakmája. Vagyis legyen meg az általános és minimum egy szakma. Szerintem ez alap dolog. Soha nem állnék össze olyannal, aki még a nyolcosztályosat sem járta ki. Akárhány ilyennel találkoztam, mindig azzal a ténnyel jöttem haza, hogy egy buta, vagy legalábbis nem olyan értelmes.
De azt nem várom el, hogy tanuljon tovább a kedvesem,mert "csak" egy szakmája van. Ahogy te is leírtad, az ilyen szakmákkal is lehet elég szépen keresni, ha körbejár az ember ügyes kezének a híre.
Nálam az a fő, hogy legyen értelmes és átlagos az intelligenciája.
nem bántásképp mondom, nem vagyok sem sznob, sem olyasvalaki, aki lenézi az embereket csak azért, mert nincs diplomájuk vagy érettségijük. De! én nem tudnék olyan pasival járni, aki nem egyetemista, pláne, hogy érettségije sincs. jövőre, ha minden jól megy én is egyetemista leszek, és valahogy elvárom, hogy a pasim is az legyen, hogy tudjunk erről is beszélgetni, tudjon jótanácsokkal ellátni, mondja el a tapasztalatait, és ha tud, akkor segítsen ebben. nem a pénz számít, mert nyilván egy egyetemista pasinak még nincs önálló keresete (ha van is egy mellékállása, gondolom az sem olyan jövedelmező, mintha főmunkaidőben dolgozna). ugye ebben a szakmunkásoknak van előnyük, mivel mint mondtad, ők is jól keresnek, sőt, néha jobban, mint az egyetemet végzettek, akikből már lassan túlkínálat lesz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!