Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért fontos, hogy magas iskolai végzettsége legyen egy fiúnak?
Sok példát tudnék felhozni,hogy legalább érettségis legyen a fiú,különben szóba sem állnak vele a lányok.De nagyon sokan a főiskolai végzettséget tekintik kritériumnak.
Manapság,az én korosztályomban (18-25 év) a lányok nem szeretik ha fizikai munkát végez a pasijuk.Legyen értelmiségi,végezzen szellemi munkát.
Azt megértem,hogy átlagban a diplomások elég jól keresnek és ezért kell ilyen férfi.
DE! Egy jól képzett szakmunkás,pl lakatos,fémforgácsoló havi szinten akár 250-300ezer forintot is képes keresni.Egy kőműves,ács szintén százezreket akaszt le havonta.Igaz kell néhány év mire eljut erre a szintre,de aki ügyes 2-4 év alatt ezt elérheti.
Egy 8 általánost végzett,hivatásos jogosítvánnyal rendelkező sofőr szintén 200 körül,vagy felette keres.
Szakmunkás lévén már sokszor szembesültem ezzel.Nem egyszer utasítottak el lányok,mert nem ütöm a mércét.Talán szégyen az,ha nincs valakinek érettségije?Vagy a szülők nem fogadják el az ilyen fiút?
azért ne essünk át a ló másik oldalára, ez a pénz-kérdés olyan egyszerű magyarázatnak tűnhet, de közel sem olyan nyomós indok ez a mai magyarországon
bármennyire is állítja valaki az ellenkezőjét, azért ÉRTELMISÉGI embernek továbbra is azt nevezzük, akinek minimum egy egyetemi vlgzettsége van, persze ha 2-3-4, az csak jobb, de az egy amolyan belépő, másrészt diploma nélkül ma már nem is értem, ki hogyan képes boldogulni a világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!