Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos számotokra, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos számotokra, hogy egy fiúnak milyen az iskolai végzettsége?

Figyelt kérdés
Pl. a lány diplomás, a fiúnak nincs érettségije, szakmunkás, de jól megvannak együtt eddig. Lehetnek ebből problémák a későbbiekben? És ha nálatok ilyen van, a család nem szól bele?
2009. szept. 14. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Az nem zavar, hogy nincs diplomája, de azért az érettségije legyen meg.
2009. szept. 14. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

nekem az egyik legfontosabb dolog a párválasztásnál. eddig az összes fiúmnak volt érettségije, és a jelenlegi párom hamarosan diplomát szerez, ahogyan én is.

szerintem nem nagyképűség, ha azt mondom, hogy ez nekem fontos. az alapműveltség, a magasabb intelligencia. különben nem is nagyon tudnék felnézni a páromra, ha nekem magasabb végzettségem van mint neki.

lehet ez pasiknál másképp van, de az orvos sem áll le egy takarítónővel.

sőt, az orvosok elég belterjesek :)

beszélgettem én már festővel, meg burkolóval. aranyos, kedves emberek, de nem lehet velük olyan mély témákat, gazdasági, társadalmi problémákat megvitatni, mint egy diplomás, művelt emberrel. legalábbis nagyon kicsi az esély rá.

21L

2009. szept. 15. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
nem
2009. szept. 15. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Elég felszínesek lehettek ha az alapján ítéltek meg egy embert hogy van e diplomája vagy nincs:S.

Ismerek olyat akinek van diplomája de a logikája egy 0.

Amúgy meg egy diplomával nem sokra mész, a legtöbb friss diplomás munkanélküli.

2009. szept. 15. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nem itélek meg emiatt senkit...

barátnak oké,de ha már a párom,akkor legyen minimum annyi végzettsége mint nekem...vagy több

2009. szept. 15. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
19:00 Olvasd végig rendesen a válaszokat és csak azután minősíts itt bárkit is. Itt tapasztalatokról és véleményekről volt szó. Van aki több éve együtt van a párjával és együtt kezdtek neki a diplomának. Senki nem mondta, hogy egy diploma nélküli ember sík hülye lenne vagy, hogy érettségi nélkül senki vagy. Azt se, hogy szóba se állnak olyan emberrel akinek nincs diplomája. De gondolom a véleményed alapján, ha te diplomás vagy, akkor te is a 0 logikáju kategóriába esel. Ha nincs diplomád, akkoris.
2009. szept. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!