Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?

Figyelt kérdés
Ránézek facebookra, és nagyjából minden 2. párnál a lány a magasabban végzett, nekik van fősulijuk, egyetemük, még a pasijaiknak általában csak középiskolás végzettségük. Amiben van is ráció, mert évről évre nő a lányok arány a felsőoktatásban és évről évre kevesebb fiú megy a felsőoktatásba továbbtanulni. De szerintem ez, hogy ki a magsabb végzettségű, az az ég egy adta világon semmit sem jelent egy párkapcsolatban. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 21. 14:08
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
ha szeretek valakit akkor nem a bizonyítványát nézem.
2012. jan. 21. 14:11
 2/45 anonim ***** válasza:

Mit számít? Lehet hogy a lányok céltudatosabbak...én pl 17éves fiú vagyok, 6 osztályos gimnáziumba járok, lesz érettségim, de nem megyek egyetemre, fősulira, mert rájöttem hogy mi szeretnék lenni, és ahhoz nem kell..

Inkább fontosabb hogy ne legyen a pasi/lány tahó, buta tirpák...na igen, sok ilyen kerül ki egyetemekről is, szóval az ezt nem szűri ki!

2012. jan. 21. 14:12
 3/45 anonim ***** válasza:
35%

Bár én nem vagyok lány, de ez egyszerűen nem igaz, hogy nem számít a párkapcsolatban az iskolai végzettség. Vagyis nem maga a végzettség számít, hanem az azzal együtt járó gondolkodásmód, igényszint, környezet.

Egy műveltebb ember azért tipikusan hozzászokott a színvonalas társasághoz, normális programokhoz (színház, kiállítás, művészetek, stb.). Manapság aki csak középiskolát végzett, az ehhez hozzá sem tud szagolni, hanem elvan a - nyilván hozzá hasonló - középszerű haverjai társaságában, ami egy műveltebb embert nem elégít ki intellektuálisan.

2012. jan. 21. 14:13
 4/45 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg.
2012. jan. 21. 14:15
 5/45 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk tényleg így van! De vannak normális középsulisok is és tahó egyetemet végzettek is!
2012. jan. 21. 14:16
 6/45 anonim ***** válasza:
#5: nyilván itt a nagy többségről beszéltem, nem az 1% kivételről.
2012. jan. 21. 14:18
 7/45 A kérdező kommentje:
Na de ha valaki pl fősulit végzett, akkor sem biztos, hogy jobb gondolkodásilag mint egy szakmunkást végzett. Nem biztos, hogy jobban értékeli a színházi, operaházi színdarabokat, nem biztos, hogy több mindenhez hozzá tud szagolni, mint a kevésbé magasan kvalifikált férfitársa. Egyetem, Fősuli nem egyenlő a tudással! Nekem is van rálátásom, mert 5 évig koptattam az egyetemi iskolapadot és vérti izzadtam, hogy Biológia-Földrajz szakos középiskolai tanár legyek, mert 68 indulóból, csak 23-an értünk célba! Ennek ellenére nem érzem magam többnek mint egy szakközepet végzett társam, és nem is érzem, hogy ez előnyömre vállna a csajozásban is.
2012. jan. 21. 14:18
 8/45 anonim ***** válasza:
Tudjon mit kezdeni az életével diplomával, vagy anélkül. Ennyire érdekel csak az egzisztenciája. Ne nekem kelljen egyedül dolgoznom, ahogy én se várnám el tőle a fordítottját.
2012. jan. 21. 14:20
 9/45 anonim ***** válasza:

Engem a pasim azért dobott, mert nem tudtam megszerezni a nyelvvizsgámat, és így a diplomám is a TO-n hever. Szóval innentől kezdve akár érettségi nélküli pasival is összejönnék. Ez a szerelemben nem lehet akadály.

24/n

2012. jan. 21. 14:21
 10/45 anonim ***** válasza:
járnák
2012. jan. 21. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!