Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?
Mit számít? Lehet hogy a lányok céltudatosabbak...én pl 17éves fiú vagyok, 6 osztályos gimnáziumba járok, lesz érettségim, de nem megyek egyetemre, fősulira, mert rájöttem hogy mi szeretnék lenni, és ahhoz nem kell..
Inkább fontosabb hogy ne legyen a pasi/lány tahó, buta tirpák...na igen, sok ilyen kerül ki egyetemekről is, szóval az ezt nem szűri ki!
Bár én nem vagyok lány, de ez egyszerűen nem igaz, hogy nem számít a párkapcsolatban az iskolai végzettség. Vagyis nem maga a végzettség számít, hanem az azzal együtt járó gondolkodásmód, igényszint, környezet.
Egy műveltebb ember azért tipikusan hozzászokott a színvonalas társasághoz, normális programokhoz (színház, kiállítás, művészetek, stb.). Manapság aki csak középiskolát végzett, az ehhez hozzá sem tud szagolni, hanem elvan a - nyilván hozzá hasonló - középszerű haverjai társaságában, ami egy műveltebb embert nem elégít ki intellektuálisan.
Engem a pasim azért dobott, mert nem tudtam megszerezni a nyelvvizsgámat, és így a diplomám is a TO-n hever. Szóval innentől kezdve akár érettségi nélküli pasival is összejönnék. Ez a szerelemben nem lehet akadály.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!