Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?

Figyelt kérdés
Ránézek facebookra, és nagyjából minden 2. párnál a lány a magasabban végzett, nekik van fősulijuk, egyetemük, még a pasijaiknak általában csak középiskolás végzettségük. Amiben van is ráció, mert évről évre nő a lányok arány a felsőoktatásban és évről évre kevesebb fiú megy a felsőoktatásba továbbtanulni. De szerintem ez, hogy ki a magsabb végzettségű, az az ég egy adta világon semmit sem jelent egy párkapcsolatban. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 21. 14:08
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Oh, és még csak annyit, hogy a műveltség, okosság nem egyenlő a tanulással. Sok agyoniskolázott, tapló ismerősöm van, akikben az emberi érték nulla.

24/n

2012. jan. 21. 14:22
 12/45 A kérdező kommentje:
Persze voltak ilyen büfészakosok is pl mint könyvtáros szak meg tesi szak(ha fizikailag jó, kitűnő vagy, akkor 70%, hogy el is végzed), akik bukdácsolva elvégezték és fennhordják az orrukat, hogy ők milyen jók már. Holott a nagy részük, (akiket én ismertem közöttük), szinte mind elég tahó ember volt és agyi szintjük nem érte el egy gimis szintjét.
2012. jan. 21. 14:23
 13/45 anonim ***** válasza:
#7: nézd, lehet itt az esélyegyenlőségről, meg az ideálokról vitatkozni, de az élet nem így működik. Tudomásul kell venni, hogy manapság tipikusan azért lesz valakiből szakmunkás, mert gyengébb képességű. Ha pedig neked nem ad semmi pluszt pl. a csajozásban a diplomád, az 1. vagy a te gyengeséged, 2. vagy olyan csajoknál próbálkozol, akiknek alacsonyan van az igényszintjük.
2012. jan. 21. 14:25
 14/45 anonim ***** válasza:

#11: a műveltség nagyon is összefügg a tanulással, mivel ez alatt általában lexikális tudást értünk. Az okosság már valóban inkább kompetenciára, adottságra utal, no de egy okos ember miért ne menne egyetemre? :)

Valahogy én több tapló szakmunkást ismerek, mint egyetemistát, pedig mindkettőből van bőven a haveri körömben.

2012. jan. 21. 14:32
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Imadlakemese, nem értek veled egyet. :)

Bátyám szakmunkásképzőbe járt, és nagyon művelt. Szereti a történelmi, és tudományos könyveket, és rengeteg ilyet elolvasott. Sok diplomás elbújhatna mögötte.

A taplót pedig érzelmileg értem. Érzelmi intelligencia nulla. Nem tudom ezt máshogy megfogalmazni. :) Arra gondolok, amit írtam is, hogy a barátom elhagyott, mert nincs a kezemben a diplomám. Vagy arra, hogy az anyja szerint diplomával egy irodába dolgozni megalázó. (adminisztrátor, asszisztens, vagy akármi, ami az irodához kapcsolható)

Az ő családjukban mindenkinek felsőfokú végzettsége van, és mégis olyan taplók, hogy sokszor fájt velük lennem. Buták, maradiak, el vannak tévedve. Nem tudom, hogy így érthető e. :)

24/n

2012. jan. 21. 14:45
 16/45 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy a bátyád művelt egy adott szakterületen belül (történelem), de az biztos, hogy ez nem általános a szakmunkások között.

A barátod pedig simán csak nem szeretett, ha emiatt elhagyott. Normális ember nem csinál ilyet, ha diplomás, ha nem. Ettől függetlenül sem releváns a tapasztalatod, mert egy ember alapján általánosítottál. :)

2012. jan. 21. 14:49
 17/45 anonim ***** válasza:

Több ember alapján...:) Főiskolára jártam, sok "taplót" ismerek.

Nem arról van szó, hogy magasztalom a szakisokat. Csupán arról, hogy számomra nem a szakképesítés teszi az embert. Aki alapjaiban romlott, az doktori címmel is romlott lesz.

2012. jan. 21. 14:53
 18/45 anonim ***** válasza:
Én pedig már az elején sem érzelmi szempontból közelítettem meg a dolgot, hanem intellektuálisból, mivel szerintem csak ezen a szinten lehet érvelni.
2012. jan. 21. 14:58
 19/45 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy manapság miről szól egy főiskola. (tisztelet a kivételnek)

A diákok be sem járnak az órákra, csak az egyetemi bulikon vannak jelen.

Minden reggel vonattal utazom Piliscsaba mellett, és rengeteg Pázmányossal szoktam találkozni. Minden második szavuk a "b@zdmeg" (még a lányoknak is!!!) meg a "k. anyád". Vizsgára olyan cuccokba mennek, hogy kukázáshoz nem venném föl. Az én időmbe, ha nem mentél ünneplőbe, akkor a tanár kirúgott, még mielőtt bármit mondtál volna neki.

Aztán ott vannak a gólyatáborok. Párommal egy kis faluba mentünk nyaralni. A szomszédba volt egy cserkészotthon. Jöttek az egyetemisták gólya táborozni. Ne tudd meg, mi volt ott éjszaka! Kinn az asztalokon rekesz számra a pia, és persze bulinak vették azt, ha a kis hülye elsősöket leitathatták.

Aztán mikor kinéztem az ablakon, mit láttam? (nem lehetett aludni, akkor volt a zaj): fiúk állnak a kerítésnél sorban, mindegyik előtt térdepel egy lány. Annyit elárulok, hogy nem a nadrág leszakadt gombjait varrták meg.

Szóval az egyetemisták cseppet sem jobbak, mint bármely más ember ezen a földön! Sőt! Ez is már csak a züllésről, töménytelen piálásról, és töménytelen szexről szól.

(tisztelet a kivételnek.)

30N

2012. jan. 21. 15:04
 20/45 anonim ***** válasza:
Miért csak ezen a szinten lehetne érvelni? Látod, én tudok más szempontból is érvelni...
2012. jan. 21. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!