Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?
Szerintem a bunkózós válaszoló ezekre a nyakatekert szavakra gondolt. :D Én is rühellem, ha valaki nem képes "magyarul" beszélni.
Pont, hogy egyéni szintről beszélünk. Hiszen nem mindenkinek egyforma az "elvárási szintje".
Emocionális dolgok helyett pedig maradjunk az érzelmi dolgoknál, oks? ;)
De ezt az utolsót nem értem...mire gondolsz pontosan? Mi az, hogy hogyan hasonlítom össze? Mit?
Milyen nyakatekert szavakról beszélsz? Az én hibám az, hogy nincs megfelelő szókincsed? A szinonimák használata változatosabbá, gazdagabbá, gördülékenyebbé teszi a szövegalkotást. Most komolyan én kérjek elnézést azért, mert egyesek kevésbé műveltek? Beszarás... :D
Azt írtam, hogy racionális tulajdonságokat lehet összehasonlítani. Egy másik kommentelő pedig azt, hogy érzelmieket is. Erre írtam, hogy az azért problémás, mert a megítélésük szubjektív. Pl. hol húzódik a jópofaság és a bunkóság határa? Ki a jó, és ki a rossz ember? Ki az udvarias, és ki nem? Ezek nem mérhetőek. A műveltség mérhető, az intelligencia is. A jó modor nem. Mit nem értesz?
Kérdező: Az NYF a legputribb főiskola, ezt az oda járókon kívül nagyjából mindenki tudja, aki a felsőoktatással kapcsolatban áll. Ajánlom figyelmedbe ezt a már klasszikussá vált videót: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
Tudod, mit? Tényleg egy nagy arcú, öntelt bunkó vagy. Ilyenre nem fecsérelem az időmet. Menj, aztán nyomult az ultra művelt szinonimás haverjaiddal.
Látod, most már te is azok közé a tömegemberek közé tartozol a szememben, akikről nemrégiben írtam. Ennyit a nagy egyetemistákról...
"Fennen hordod az orrodat, kevély Pozsony vára!"
Akkora arcod van, hogy a Feri-hegyre jársz megfordulni! :)
Primitív...miben? Mert te primitív vagy, az biztos! Aki a marha nagy műveltségével van odáig, az szerinted okos ember? Kac-kac.
Kérj elnézést anyádtól, amiért a világra születtél.
ff
Az okos az, aki nagy tudással rendelkezik, és alázatos. Le merem fogadni, kis hülye f@sz vagy, akinek fogalma sincs még az életről...
ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!