Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan palival, akinek, , csak" középiskolai végzettsége van, ha nektek magasabb van?

Figyelt kérdés
Ránézek facebookra, és nagyjából minden 2. párnál a lány a magasabban végzett, nekik van fősulijuk, egyetemük, még a pasijaiknak általában csak középiskolás végzettségük. Amiben van is ráció, mert évről évre nő a lányok arány a felsőoktatásban és évről évre kevesebb fiú megy a felsőoktatásba továbbtanulni. De szerintem ez, hogy ki a magsabb végzettségű, az az ég egy adta világon semmit sem jelent egy párkapcsolatban. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 21. 14:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Szerintem a bunkózós válaszoló ezekre a nyakatekert szavakra gondolt. :D Én is rühellem, ha valaki nem képes "magyarul" beszélni.

Pont, hogy egyéni szintről beszélünk. Hiszen nem mindenkinek egyforma az "elvárási szintje".

Emocionális dolgok helyett pedig maradjunk az érzelmi dolgoknál, oks? ;)

De ezt az utolsót nem értem...mire gondolsz pontosan? Mi az, hogy hogyan hasonlítom össze? Mit?

2012. jan. 21. 15:31
 32/45 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok helyesírási hibáért, de ha ideges vagyok ilyen buta kommenteken, akkor helytelenül szoktam írni.
2012. jan. 21. 15:32
 33/45 A kérdező kommentje:
A földrajz Msc-t is Nyíregyen végeztem(szvsz már egyetemként is működik az a suli), és átjártak hozzánk tanítani a Debreceni, Pécsi és Szegedi egyetemről tanárok. Igencsak szívatták a népet. Akkor miről beszélünk?
2012. jan. 21. 15:35
 34/45 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, jegyezd meg, hogy mindenkinek a saját egyeteme a legszínvonalasabb. :) Ez így van szerintem az egyetemisták 95%-nál.
2012. jan. 21. 15:42
 35/45 anonim ***** válasza:

Milyen nyakatekert szavakról beszélsz? Az én hibám az, hogy nincs megfelelő szókincsed? A szinonimák használata változatosabbá, gazdagabbá, gördülékenyebbé teszi a szövegalkotást. Most komolyan én kérjek elnézést azért, mert egyesek kevésbé műveltek? Beszarás... :D

Azt írtam, hogy racionális tulajdonságokat lehet összehasonlítani. Egy másik kommentelő pedig azt, hogy érzelmieket is. Erre írtam, hogy az azért problémás, mert a megítélésük szubjektív. Pl. hol húzódik a jópofaság és a bunkóság határa? Ki a jó, és ki a rossz ember? Ki az udvarias, és ki nem? Ezek nem mérhetőek. A műveltség mérhető, az intelligencia is. A jó modor nem. Mit nem értesz?

Kérdező: Az NYF a legputribb főiskola, ezt az oda járókon kívül nagyjából mindenki tudja, aki a felsőoktatással kapcsolatban áll. Ajánlom figyelmedbe ezt a már klasszikussá vált videót: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU

2012. jan. 21. 15:43
 36/45 anonim ***** válasza:

Tudod, mit? Tényleg egy nagy arcú, öntelt bunkó vagy. Ilyenre nem fecsérelem az időmet. Menj, aztán nyomult az ultra művelt szinonimás haverjaiddal.

Látod, most már te is azok közé a tömegemberek közé tartozol a szememben, akikről nemrégiben írtam. Ennyit a nagy egyetemistákról...

2012. jan. 21. 15:51
 37/45 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy csak a primitív ember választja a személyeskedést - mintegy végső eszközként - akkor, amikor már nem maradt több logikus érve egy vitában? :)
2012. jan. 21. 15:57
 38/45 anonim ***** válasza:

"Fennen hordod az orrodat, kevély Pozsony vára!"

Akkora arcod van, hogy a Feri-hegyre jársz megfordulni! :)

Primitív...miben? Mert te primitív vagy, az biztos! Aki a marha nagy műveltségével van odáig, az szerinted okos ember? Kac-kac.

Kérj elnézést anyádtól, amiért a világra születtél.

ff

2012. jan. 21. 16:01
 39/45 anonim ***** válasza:
Nem a papír határozza meg egy ember értékét. Attól még lehet művelt, értelmes, intelligens. Legalább keres egy kis pénzt, ha van valami szakmája. Én diplomás vagyok, meg is dolgoztam érte, de nincs munkám, és nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert szakemberekre van szükség, nem értelmiségiekre. Ha a férjed/barátod teszemazt asztalos, tedd össze a kezed, mert nem fogtok éhendögleni!
2012. jan. 21. 16:02
 40/45 anonim ***** válasza:

Az okos az, aki nagy tudással rendelkezik, és alázatos. Le merem fogadni, kis hülye f@sz vagy, akinek fogalma sincs még az életről...

ff

2012. jan. 21. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!