Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejön nektek ez az alkat? (kép)
2012. jan. 6. 14:09
41/83 A kérdező kommentje:
Eddig 5 új üzenet jött :D Ez most azért jól esik :)
2012. jan. 6. 14:40
42/83 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat hogy nem tudok válaszolni,de egy órában csak 1 privát üzenet küldhető,és már 10 perce válaszoltam egyet :(
2012. jan. 6. 14:41
43/83 anonim válasza:
sok kiéhezett kocka meglát itt egy jó csajt instant küldenek egy privit xd
44/83 anonim válasza:
én is küldenék ha rondább lenne. így felesleges. nem fogok versenyezni 20 sráccal. tisztára értelmetlen.
45/83 anonim válasza:
zóna--
és te hova sorolnád magad??
46/83 anonim válasza:
én nem küldök itt privit senkinek mert minek... nem társkereső de még csak értelme sincs, úgyse lesz belőle semmi
47/83 anonim válasza:
hát önbizalomhiánynak nem kéne lenni mert nagyon jól nézel ki :)
49/83 anonim válasza:
szerintem nem vagy egy iszonyat bombanő,de csúnya se,átlagos kb.de abból a jobbik fajta.most gondolom nyüzsögnek körülötted a pasik, akik látták ezt a képet, és tetszel nekik.az önbizalom hiány elég nagy butaság szerintem,mindenki meg érdemli azt, akit meg akar kapni(én legalábbis ezt gondolom magamról.bár, ha te vagy a képen,és nem csak az alakja olyan, mint a tied, akkor szép szemed van,és a többi...az az átlag pasiknak épp tökéletes.nekem is tetszel,de minek próbálkozzak, úgyis sokan vannak most veled el foglalva, és az egyik szinte biztos a párod lesz.bár biztos nem vagy 20nál több.én se sokkal.
50/83 anonim válasza:
hát ez aztán pozítiv hozzáállás mondhatom...ugyse lesz belöle semmi....sose tudhatod..de még az esélyt sem adod meg magadnak akkor meg tényleg nem lesz belöle semmi...én csak ennyit mondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!