Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejön nektek ez az alkat? (kép)
2012. jan. 6. 14:09
12/83 anonim válasza:
nos a pasi gond két irányból fakadhat. egyik se a külsődből
1: bunkókkal jössz össze, részvétem
2: a külsőd jó de belsőd elviselhetetlen, amit így nem tudok, de nem lehetetlen ez sem
13/83 anonim válasza:
tök szép arcod van de nem látszik rajta igazán a boldogság :)
15/83 anonim válasza:
Ez függ a korodtól is... Ha mondjuk kemény 16 éves vagy, ne is akarj több pasin túl lenni, mint 2.
Amúgy aki ilyen képet csinál magáról, ilyen pózban, annak nincs gond az önbizalmával.
16/83 anonim válasza:
Szép az arcod, a tested is, bár eléggé vékonyka vagy (sok pasi szereti, ha egy nőn van mit fogni)! Ne érts félre, nem a teheneket kedvelik, hanem a FORMÁS nőket, te sajnos nem vagy az....
17/83 anonim válasza:
na ilyen képre gondoltam,így már javitanám mert tök aranyos vagy így 10/9 és feles számomra..kiváncsi lennék hán éves is vagy??
18/83 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2012. jan. 6. 14:19
19/83 anonim válasza:
hízzál picit, ne legyél ilyen gebe.
20/83 anonim válasza:
barátnőm is hasonló ideig járt két pasival mire összejöttünk, szóval nem kell félned semmitől, csak próbáld nem a bunkókat keresni, csak mert jóképűek és van öünbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!