Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejön nektek ez az alkat? (kép)
én is lány vagyok! szerintem ne azt nézd, hogy hány pasid volt életedben, hanem azt, hogy a metron6buszon/villamoson stb megnéznek-e a pasik. nem akarok most egoista lenni, de szerintem én szép vagyok és engem is mindig megbámulnak a fiúk...
és fel a fejjel!
az alakodról! szerintem is vékonyka vagy, de nem vészes. vannak olyan pasik is, akik a vékonyokat szeretik. az arcod nagyon szép, szerintem smink nélkül is szép lehetsz, mondjuk jól áll a smink is, főleg, amikor úgy sminkeled magad, mint azon a képen, ahol a fejedről tettél fel képet! ne legyen önbizalomhiányod, tudd, hogy te egy irtó szexi csaj vagy és kész! [nem vagyok lezbi, ne értsd félre azokat, amiket mondok] :P
és fel a fejjel!
20/L
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal. Nekem nagyon tetszel így. ;) Bár idősebb lennél 1-2 évvel és mondjuk budapesti. :)
24F
én az a válaszoló vagyok, aki azt mondta, ha a melleid kisebbek!
végülis nem kisebb a 80b, de ezen a képen kicsinek tűnt, de lehet, hogy csak olyan szögből fényképezted magad vagy a ruha miatt tűnt annak vagy nem tudom. DE NINCS BAJ A MELLEIDDEL! SZÉP KEREKEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!