Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok dolga szépnek lenni? Férfi elég ha fokkal jobban néz ki az ördögnél?
,,De, a szépség relatív dolog.
Nekem például nagyon tetszenek a kicsit lányos fiúk, akiket szerintem itt kapásból lebu.ziznának.
Ez van, nekem ez az ízlésem.
Amúgy, meg, ha valaki nem talál párt az sokkal inkább múlik az egyéniségén, mint a külsején.
Az a legrosszabb, ha valaki siránkozik ezen, mert egy nyafogó férfinál nincs taszítóbb!,,
Ezzel csak egy nagy baj van, hogy nem vagy egyedül. Mert szinte az összes lánynak a lányos fiúk tetszenek. Ha nem hiszed nézd meg ezt. majdnem az összes lány aki írt oda, bejött neki, mert egy lányos fiú.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Számomra a külső nem fontos!
Senki sem tökéletes,én sem vagyok az! Mindenkinek megvan a maga hibája.Nekem fontosabb a külsőnél az,hogy ápolt,tiszta,jófej,vicces legyen és jókat lehessen vele beszélgetni!
"Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves."
"Aki kívülről szép,az nem biztos,hogy belülről is gyönyörű!"
Először is: régen a lányokkal (tizenéves korukban) "kereskedtek". Általában a szülei megmondták az árat (például 10 ló) és vihették a lányt. Tehát, igen, mindenki talált magának asszonyt. Maximum megvásárolta, ha nem szökött meg vele. De ez hála az égnek nagyon régen volt.
Ahogy olvasgattam, valóban kicsit paradox, hogy hát lehet nem vagyok a legjobb pasi, de azért egy "tökéletes" lányt akarok magam mellé. Szerintem (természetesen) fogsz találni "asszonyt", de a "régi férfiak" sem az interneten panaszkodtak, hogy minden lány a szépfiúkra vágyik. (Persze ezzel nem azt üzenem, hogy most azonnal kapcsold ki a géped, állj fel, pénztárcát zsebre és irány a kocsma zárásig, aztán négykézláb csak hazajutok - vagy nem.) Igenis vannak olyan lányok, akiknek nem annyira számít a külső, inkább a belső értékeket figyelik.
Következő pont, amit láttam a kommentek olvasása közben, hogy ha a pasi lehet rondább, akkor a lány miért ne lehetne csúnyább picit? Nem egy Chernobyli szökevényre gondolok hét fejjel, nyolc szemmel, egy-egy szivárvány színű hajszállal stb. Ezzel abszolút egyetértettem.
Egy valamit bevallok: nem tudom,hogy néz ki az ördög. Tehát, erre így (igen/nem) nem tudok válaszolni. Amúgy rengeteg hasonló kérdés van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!