Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok dolga szépnek lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok dolga szépnek lenni? Férfi elég ha fokkal jobban néz ki az ördögnél?

Figyelt kérdés
Régen mindig ezt mondták nekem, és minden férfi is szinte tlált asszonyt magának. Ma mér valahogy máshogy érzem ezt, valahogy aki nem szép fiú, annak vért kell izzadnia egy lányért. Ez nem túl igazságos. Pedig a rondább pasik is ugyanúgy megérdemelnék a szép és rendes lányokat, ha az a rondább pasi belül rendben van.
2012. jan. 5. 01:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

,,De, a szépség relatív dolog.

Nekem például nagyon tetszenek a kicsit lányos fiúk, akiket szerintem itt kapásból lebu.ziznának.

Ez van, nekem ez az ízlésem.

Amúgy, meg, ha valaki nem talál párt az sokkal inkább múlik az egyéniségén, mint a külsején.

Az a legrosszabb, ha valaki siránkozik ezen, mert egy nyafogó férfinál nincs taszítóbb!,,

Ezzel csak egy nagy baj van, hogy nem vagy egyedül. Mert szinte az összes lánynak a lányos fiúk tetszenek. Ha nem hiszed nézd meg ezt. majdnem az összes lány aki írt oda, bejött neki, mert egy lányos fiú.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. jan. 5. 10:11
 22/27 anonim válasza:

Számomra a külső nem fontos!

Senki sem tökéletes,én sem vagyok az! Mindenkinek megvan a maga hibája.Nekem fontosabb a külsőnél az,hogy ápolt,tiszta,jófej,vicces legyen és jókat lehessen vele beszélgetni!

"Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves."

"Aki kívülről szép,az nem biztos,hogy belülről is gyönyörű!"

2012. jan. 5. 18:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Te egy szép lányt akarsz, a lányok meg helyes fiút. Ez egy oda-vissza folymatat, sajnos természetes. Amíg nem változtatsz a hozzáállásodon, a lányok sem fognak változni veled szemben.
2012. jan. 10. 18:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Először is: régen a lányokkal (tizenéves korukban) "kereskedtek". Általában a szülei megmondták az árat (például 10 ló) és vihették a lányt. Tehát, igen, mindenki talált magának asszonyt. Maximum megvásárolta, ha nem szökött meg vele. De ez hála az égnek nagyon régen volt.

Ahogy olvasgattam, valóban kicsit paradox, hogy hát lehet nem vagyok a legjobb pasi, de azért egy "tökéletes" lányt akarok magam mellé. Szerintem (természetesen) fogsz találni "asszonyt", de a "régi férfiak" sem az interneten panaszkodtak, hogy minden lány a szépfiúkra vágyik. (Persze ezzel nem azt üzenem, hogy most azonnal kapcsold ki a géped, állj fel, pénztárcát zsebre és irány a kocsma zárásig, aztán négykézláb csak hazajutok - vagy nem.) Igenis vannak olyan lányok, akiknek nem annyira számít a külső, inkább a belső értékeket figyelik.

Következő pont, amit láttam a kommentek olvasása közben, hogy ha a pasi lehet rondább, akkor a lány miért ne lehetne csúnyább picit? Nem egy Chernobyli szökevényre gondolok hét fejjel, nyolc szemmel, egy-egy szivárvány színű hajszállal stb. Ezzel abszolút egyetértettem.

Egy valamit bevallok: nem tudom,hogy néz ki az ördög. Tehát, erre így (igen/nem) nem tudok válaszolni. Amúgy rengeteg hasonló kérdés van.

17/L

2012. jan. 10. 18:42
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok szép lányt, hanem csak elég az átlagos is.
2012. jan. 10. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, sajnos nincs olyan lány, akinek a belső számítana, mindenki csak külsőre megy. Legfeljebb olyan van, aki nem tudja ezt magáról, lehet h te is ezek közé tartozol.
2012. jan. 10. 18:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a szép szavakat, de úgy gondolom magam jobban ismerem. ;) Én itt a vitát lezárom.
2012. jan. 10. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!