Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok dolga szépnek lenni? Férfi elég ha fokkal jobban néz ki az ördögnél?
Figyelt kérdés
Régen mindig ezt mondták nekem, és minden férfi is szinte tlált asszonyt magának. Ma mér valahogy máshogy érzem ezt, valahogy aki nem szép fiú, annak vért kell izzadnia egy lányért. Ez nem túl igazságos. Pedig a rondább pasik is ugyanúgy megérdemelnék a szép és rendes lányokat, ha az a rondább pasi belül rendben van.2012. jan. 5. 01:46
1/27 anonim válasza:
Erre nem tudok neked választ adni 17/F
2/27 anonim válasza:
és akkor a kevésbé szép lányok kit érdemelnének? tudod kereslet - kínálat
3/27 A kérdező kommentje:
Ráadásul tanult is vagyok és most keresek egy jobb féle állást. De a természet eltolt engem, de úgy gondolom ettől még nem kellene lemondanom a szép lányokról, akik nem anyagiasak és nem nézik annyira a külsőt.
2012. jan. 5. 01:50
4/27 WhiteLabel válasza:
szerintem feküdj le aludni, de komolyan.
5/27 anonim válasza:
Igen, és természetesen a 400e forintos nettó fizetést is megérdemelné mindenki, ilyen árak mellett, de ez nem az az élet amelyikben megvalósul.
6/27 A kérdező kommentje:
Nekem elég lenne 200-220 nettó is, aból egymagam ki tudnék jönni, az egy jobb féle fizetés.
2012. jan. 5. 01:52
7/27 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi a szép relatív.
Van, aki neked tetszik, van, aki másnak.
Mindenki megtalálja a párját, előbb vagy utóbb.
8/27 A kérdező kommentje:
Ha mindenki megtalálná a párját, akkor nem panaszkodna itt ennyi fiú, hogy nincs barátnője. Nem biztos, hogy csak a fiúk hibásak ebben.
2012. jan. 5. 01:58
9/27 anonim válasza:
Ez régen így működött kérdező. Ma már sajnos nem :)
Az meg azért nem igaz, hogy a szépség relatív. Van azért egy bizonyos norma...
10/27 WhiteLabel válasza:
Én erre azt mondanám, hogy igen is, az a fiú/férfi, aki itt írkálja hogy nincs nője és jaj szegény ő, az igen is hibás.
Szedje össze magát, növesszen tököt vagy valami, aztán jöhet a magabiztosság, és oda kell állni a lány elé, nem pedig itt irkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!