Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik szépnek tartjátok magatokat, illetve mások annak mondanak. Hányszor szólítanak le titeket csak úgy hétköznap, mondjuk az utcán, tömegközlekedési eszközön, suliban stb? és szórakozóhelyen?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
kösz, gratulálok!
a hozzád hasonlók miatt nincs esélyünk ismerkedni normális lányokkal, mert ilyen elutasítóak vagytok
a buli helyeken meg alapból csak buta libák vannak, normális lányt nappal érdemes keresni
Mmm hát változó, hogy hányszor. Attól is függ, hogy merre jár az ember. Például amikor főiskolán vagyok soha, viszont plázában egy alkalommal volt, hogy háromszor. Ha építkezés mellett megyek, akkor is előfordul.
22/l
Szórakozóhelyen alig tudom levakarni a pasikat, utcán jónéhányszor előfordult.Életem első barátjával is ugy jöttünk össze, hogy amikor a buszról leszálltunk, akkor odajött és elkérte a számomat. :)
Az, hogy valakit minden nap, többször leszólitsanak, azt lehetetlennek tartom. Aki ezt mondja, az kamuzik.
köszönöm mindenkinek a válaszokat! nem az ilyen "jó a segged" és "szia cica!" szövegekre gondoltam elsősorban hanem arra hogy valaki odamegy és próbál beszélgetni, "kiharcolni" egy randit.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:36
a főiskolát tartod jobb helynek vagy az "utcát"- szórakozóhelyet?
napietust ne bántsátok ő már férjezett nő! :)
Néha utánam szólnak, köszönnek. De úgy ismerkedni nem nagyon szoktam utcán....
Ma rámköszönt egy srác, de el voltam bambulva. Srác: "Láttam, hogy nem figyelsz, nem baj. Ha holnap is találkozunk, köszönni fogok neked, Mucus. "
Még ma találkoztunk, és köszönt. Akkor már én is neki. :)
Nincs semmi bajom az ilyesmivel, amég csak köszönnek vagy megszólítanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!