Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szórakozóhelyen hogyan tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyen hogyan tudok csajozni?

Figyelt kérdés
Mi jön be a lányoknak lenn a discoba ?... pl: elegánsabb öltözék, ing+ alkalmi cipő, sötét nadrág?.... Kérnék szépen tanácsokat,öltözék, viselkedés... stb, minél többet... Köszönöm Szépen... 21f
2011. okt. 19. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Elegáns, mert az ritkaság.

Én is mindig rábámulok az elegáns pasikra, mert annyira férfiasak :)

Hová jársz szórakozni?

2011. okt. 19. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
6%
Öltözék: márkás és drága cuccok. Viselkedés: legyél bunkó. A legfontosabb pedig: nézz ki jól!
2011. okt. 19. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

"Én discoba se járok,nem a stilusam az ilyen agyament semmitmondó zene,de valahogy hasonlóképpen tudnám jellemezni az ottani embereket is,de hajrá..amúgy népviseletbe discozz partiarc"

A kérdés nem erre irányult! Én az ilyen embereket tudnám ezzel jellemezni mint amilyen te is vagy. Lenézed azokat akik ezt szeretik, de ő ugyan-úgy ragaszkodik a saját maga által legjobbnak hitt zenei ízléshez. Arról nem beszélve h primitív és buta módon beskatulyáz embereket pusztán szórakozási forma vagy zenei ízlés szerint.

2011. okt. 19. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Akkor most válaszolok normálisan,mert látom bántja a szemed.

Kedves kérdező! Úgy tudsz ”csajozni”,hogy odmész a kiválasztott lányhoz és leszólítod!(hogyan szólítsd le?ha ez a kérdés felmerült most benned,tedd fel kérdésben a gyakorikerdesek.hu/szerelem,szex/randi kategóriába,hogy kálaszt kapj rá!)

2011. okt. 19. 20:39
 5/12 anonim ***** válasza:
*választ
2011. okt. 19. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Ki jár manapság diszkóba? Undorító hely az összes, nincs egy járda 100 méteres körzetben, amin ne lenne hányás, a szemetesek kiöntve, piásüvegek mindenhol összevissza, magukból kivetkőző és az éppen aktuális partidrogtól bekómázott tizenévesek idióta táncimitálása, zenecsatornákon szocializálódott céltalan huszonévesek. Aki ilyen helyeken akar ismerkedni, annak gratulálok. Igazán fényes jövő fog rá várni. Pfejj...
2011. okt. 19. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

20:46 te biztos koldusdiszkóba jársz. vannak igényesek is.

és hogy miért? egyszerűen kikapcsolódni, jól érezni magam, táncolgatni. és vannak normális csajok ott is elhiheted ;)

2011. okt. 19. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez Győrben lett forgatva. Szerintem mind a képi világ, mind a zene remekül visszaadja egy mostani igényesebb diszkó hangulatát. Persze nem a tinidiszkókét...

http://www.youtube.com/watch?v=tTGzYOISwtE

2011. okt. 19. 21:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Koldusdiszkóba max. te jársz, én már kinőttem a diszkós korból szerencsére.
2011. okt. 19. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Azon a videón mit csinál a bekómált csaj 3:19-3:56 közt?
2011. okt. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!