Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen hogyan tudok csajozni?
Elegáns, mert az ritkaság.
Én is mindig rábámulok az elegáns pasikra, mert annyira férfiasak :)
Hová jársz szórakozni?
"Én discoba se járok,nem a stilusam az ilyen agyament semmitmondó zene,de valahogy hasonlóképpen tudnám jellemezni az ottani embereket is,de hajrá..amúgy népviseletbe discozz partiarc"
A kérdés nem erre irányult! Én az ilyen embereket tudnám ezzel jellemezni mint amilyen te is vagy. Lenézed azokat akik ezt szeretik, de ő ugyan-úgy ragaszkodik a saját maga által legjobbnak hitt zenei ízléshez. Arról nem beszélve h primitív és buta módon beskatulyáz embereket pusztán szórakozási forma vagy zenei ízlés szerint.
Akkor most válaszolok normálisan,mert látom bántja a szemed.
Kedves kérdező! Úgy tudsz ”csajozni”,hogy odmész a kiválasztott lányhoz és leszólítod!(hogyan szólítsd le?ha ez a kérdés felmerült most benned,tedd fel kérdésben a gyakorikerdesek.hu/szerelem,szex/randi kategóriába,hogy kálaszt kapj rá!)
20:46 te biztos koldusdiszkóba jársz. vannak igényesek is.
és hogy miért? egyszerűen kikapcsolódni, jól érezni magam, táncolgatni. és vannak normális csajok ott is elhiheted ;)
Ez Győrben lett forgatva. Szerintem mind a képi világ, mind a zene remekül visszaadja egy mostani igényesebb diszkó hangulatát. Persze nem a tinidiszkókét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!