Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtanítasz csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtanítasz csajozni?

Figyelt kérdés
Főként csajok válaszait várom, mert azért ők jobban tudják mi a fontos. Szóval nem vagyok bulizós, meg diszkóba járós, meg egy macsó alkat se vagyok, de szeretnék találni egy lányt, de hogy csináljam ?
2011. okt. 22. 20:09
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Én megtanítanálak szívesen, de én sem tudok:D 18F/szűz:)
2011. okt. 22. 20:10
 2/49 A kérdező kommentje:
áhh annyira egyedül vagyok, jó lenne szeretni valakit aki nem ilyen plázacica, meg értelmes is... csak én nem vagyok ilyen divatmajom, meg diszkóba járós, szóval nem tudom hogyan csináljam
2011. okt. 22. 20:12
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csillogtasd meg a belso tulajdonsagaidat. Mutasd meg mennyire kedves vagy, nem vagy egy tajparszat, mint a fiuk tobbsege, felelossegteljes vagy, vidam, de megis ha a helyzet azt kivanja komoly. Probalj meg beszelgetest kezdemenyzni a lanyokkal.
2011. okt. 22. 20:16
 4/49 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok. Én úgy oldom meg ezt a problémát, hogy nem foglalkozok a témával.
 5/49 anonim ***** válasza:
33%

Mondom mi kell: 3 dolog kell csak: legyél izmos, legyél magas, ha 180 centi alatt vagy nem lehet barátnőd, de a legjobb ha 185-190cm felett vagy, hogy "magassarkúban is legyen magasabb a pasi nálam" és "biztonságban érezzem magam" igényük teljesüljön, és legyél "helyes" na most ez nem tudom mit jelent, de a csajoknak ez a 3 dolog kell és nyerő vagy, ha valemlyik nicns meg akkor nem lesz barátnőd, ha lesz is csak addig amíg nem talál a 3 kombóból jobb srácot, akár ki akármit mond ez így van.

21f

6/49 A kérdező kommentje:
Köszi ez jólesett 1665 vagyok és vékony, akkor ássam el magam mert szeretni szeretnék egy lányt ?
2011. okt. 22. 20:18
 7/49 anonim ***** válasza:

Érett férfiak tudnának tanácsot adni neked. Azonban elhiheted, semmilyen tanács sem segít rajtad, amíg nem változtatsz dolgokon.

"áhh annyira egyedül vagyok, jó lenne szeretni valakit aki nem ilyen plázacica, meg értelmes is... csak én nem vagyok ilyen divatmajom, meg diszkóba járós, szóval nem tudom hogyan csináljam" - az ilyen gondolkodásmód, mindset húz le téged. Egy páratlan hatalommal rendelkező lény vagy, csak korlátozod magad, ezért nem vagy sikeres. Ha feloldod a gátakat, menni fog.

[link] -javaslom írj egy üzenetet az új szerkesztősrácnak, ő biztosan tud segíteni ebben.

8/49 anonim ***** válasza:
SZóóóval!:) Én tudnék segíteni, ha szeretnéd:)) Nem vagyok plázacica, de naa.. azért minden lánynak fontos a külső. De amúgy nagyon lmeglepődtem, hogy mit vettem észre magamon.. Szóval, ha van egy fiú, aki iszonyat gázul néz ki ( bocsi a fogalmazásért) de mondjuk, kicsit változtat magán, csak ahaján ( és néhány ruháján) akkor azzal már nagyon sokat lehet magadon dobni! SZóval, komolyan. Van egy osztálytársam. Fura ruhákban járt, és fura haja volt. És lvágatta a haját. De annyira jól áll neki. Hogy már alig lehet észre venni, az apróbb hibáat. Szóval változtass!:) Ha érdekel még más is, írj!:)
 9/49 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok es az az igazsag, h nekem sokkal inkabb bejon egy ilyen fiu, mint te, mint az a sok kigyurt barom, akik csak hobbybol csajoznak.
2011. okt. 22. 20:19
 10/49 anonim ***** válasza:

fat modjuk szemeld ki a neked megfelelo lanyt kozeledj hozza mert o ugy se fog legy kedves ne fitoktasd az erodet es ne olyan gyerekesen kozeledj hanem mondjuk kerd el a szamat valamien kobol fogva es aztan majd ki hivod valahova.

ha valamit nem ertessz vagy van kerdesed meg irj ide es valaszolok (ja es ha valami bunkok irnanak a helyembe ne hidd el mert en nem fogok hulyesegeket valaszolni vagy ilyesmi ) amugy hany eves vagy???

2011. okt. 22. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!