Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtanítasz csajozni?
Mondom mi kell: 3 dolog kell csak: legyél izmos, legyél magas, ha 180 centi alatt vagy nem lehet barátnőd, de a legjobb ha 185-190cm felett vagy, hogy "magassarkúban is legyen magasabb a pasi nálam" és "biztonságban érezzem magam" igényük teljesüljön, és legyél "helyes" na most ez nem tudom mit jelent, de a csajoknak ez a 3 dolog kell és nyerő vagy, ha valemlyik nicns meg akkor nem lesz barátnőd, ha lesz is csak addig amíg nem talál a 3 kombóból jobb srácot, akár ki akármit mond ez így van.
21f
Érett férfiak tudnának tanácsot adni neked. Azonban elhiheted, semmilyen tanács sem segít rajtad, amíg nem változtatsz dolgokon.
"áhh annyira egyedül vagyok, jó lenne szeretni valakit aki nem ilyen plázacica, meg értelmes is... csak én nem vagyok ilyen divatmajom, meg diszkóba járós, szóval nem tudom hogyan csináljam" - az ilyen gondolkodásmód, mindset húz le téged. Egy páratlan hatalommal rendelkező lény vagy, csak korlátozod magad, ezért nem vagy sikeres. Ha feloldod a gátakat, menni fog.
[link] -javaslom írj egy üzenetet az új szerkesztősrácnak, ő biztosan tud segíteni ebben.
fat modjuk szemeld ki a neked megfelelo lanyt kozeledj hozza mert o ugy se fog legy kedves ne fitoktasd az erodet es ne olyan gyerekesen kozeledj hanem mondjuk kerd el a szamat valamien kobol fogva es aztan majd ki hivod valahova.
ha valamit nem ertessz vagy van kerdesed meg irj ide es valaszolok (ja es ha valami bunkok irnanak a helyembe ne hidd el mert en nem fogok hulyesegeket valaszolni vagy ilyesmi ) amugy hany eves vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!