Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtanítasz csajozni?
Figyelt kérdés
Főként csajok válaszait várom, mert azért ők jobban tudják mi a fontos. Szóval nem vagyok bulizós, meg diszkóba járós, meg egy macsó alkat se vagyok, de szeretnék találni egy lányt, de hogy csináljam ?2011. okt. 22. 20:09
41/49 anonim válasza:
Nekem gimnáziumban volt egy lány ismerősöm, aki 150 cm volt. Na neki egy 165 cm magas fiú pont jó is. Mégis egy 140 cm magas fiút választott. :D
42/49 anonim válasza:
Önbizalom ombre, önbizalom! Ha rendelkezel vele vonzod a nőket. Nekem tetszett már 160 centis és 210 centis pasi is. Kisugárzás számít, ha szarnak nézed magad más se fog többnek és nem is várhatod el.
43/49 anonim válasza:
21:25
Nem tartom magam macsónak:D
Tény, hogy a magyar nők híresen válogatósak és bunkók.
44/49 A kérdező kommentje:
Na most hogy már úgy viselkedtek mint az óvodások , szerintem ideje befejezni, a kérdést nem azért tettem fel, hogy veszekedést indítsak el, csak segítséget vártam és részben kaptam is. Köszönöm szerintem mindenkinek hasznos a válasza, hiszen mindenki máshogy látja a dolgokat és ez így van jól. :)
2011. okt. 22. 22:31
45/49 anonim válasza:
Ha pénzed van barátom, akkor a külső nem számít. Ha nincs, akkor sz*rban a haza...
46/49 A kérdező kommentje:
Szerintem ez két külön dolog, bár kinek milyen az értékrendje
2011. okt. 22. 22:46
47/49 anonim válasza:
csajok honnan tudnák hogy kell csajozni? Kb olyan mintha egy orrszarvút kérdeznél a csajozásról...
Olvass PUA könyveket azokba benne van szakszerűen.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
48/49 anonim válasza:
Én egy perc alatt ha akarnám megtudnám oldani a problémádat
DE ahhoz kicsit mennyel gyúrni
49/49 anonim válasza:
A pua könyvek se rosszak ,de van SOKKAL hatásosabb könyv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!