Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtanítasz csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtanítasz csajozni?

Figyelt kérdés
Főként csajok válaszait várom, mert azért ők jobban tudják mi a fontos. Szóval nem vagyok bulizós, meg diszkóba járós, meg egy macsó alkat se vagyok, de szeretnék találni egy lányt, de hogy csináljam ?
2011. okt. 22. 20:09
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

ha rágörcsölsz, semmi sem megy. azért érezni ha egy fiú mereven akar becsajozni...

ha egy értelmes lányt néztél ki, vagy olyat szeretnél, ne is igen menj diszkóba. inkább a könyvtárba. vagy a parkba.

és nyugi, vannak alacsony lányok, olyan lányok, akik az alacsony fiúkat szeretik, és pl én undorodom azoktól a strandonvillogós sarokbanstrigulázós balfácánoktól, akikkel a kapcsolat rövidebb ideig tart mint egy zacskó cukorka a gyerekzsúron...

nekem annyi a kikötésem hogy:

legyen okos (a hülye mellett unatkozom)

ne legyen bunkó, viszont humora legyen (azért egy paraszttal senki nem szeretne járni, egy csődtömeggel pláne nem)

tartsa tiszteletben a vallásomat (katolikus vagyok. még jobb, ha ő is keresztény. szektás kizárva)

és ami nagyon fontos: éljen egészségesen. az olyanok, mint cigi, alkohol, vizipipa, borzasztó kiábrándítóak.

ha ezeknek megfelelsz (márpedig szerintem meg!) akkor menj oda, és kérdezd meg, hogy "szereted ezt az írót?" vagy "jaj de aranyos kutya. hogy hívják?"

sok sikert

2011. okt. 22. 21:13
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Vékony vagy és rinyálsz, mert elégedetlen vagy jelenlegi állapotoddal. Szókratész üzen neked valamit:

"Aki nem elégedett azzal, amije van, nem lenne elégedett azzal sem, amire vágyakozik."

"A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes."

Szóval légy férfi és fejezd be a siránkozást tűzz ki célokat magad elé és kezd el megvalósítani őket. Ez lesz az első lépés a barátnő felé.

2011. okt. 22. 21:15
 33/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jólestek ezek a sorok :)
2011. okt. 22. 21:18
 34/49 anonim ***** válasza:
47%

20:38

Hiába tetszik egy 165cm körüli srác, nem lesz köztetek semmi, mert ő nem fog lépni mert csak 165 és úgy gondolja nem lehet nője, te meg nem lépsz mert csaj vagy, innentől tudjuk a forgatókönyvet.

Mondom, nem lehet 180centinél alacsonyabb pasinak barátnője, mert a lányoknak ők nem kellenek, akik meg ide írkálnak, hogy alacsonyabb pasijuk van ők meg fogják csalni a barátjukat egy magasabb és izmosabbal, csak addig kell nekik amíg nem akasztanak jobb pasit.

A nők egyfajta felszínes számológépek akik magasság, izmosság és jóképűség 3asából számítják egy férfi értékét, és mindig a legjobbat keresik, magyarul aki 2 méter, 120kiló izom és széles állkapcsú jóképű gyökér az megdughat bárkit.

2011. okt. 22. 21:20
 35/49 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes kommentet csak egy párat... DE mi az, hogy azért mert 165cm, vékony, szerény srác vagy nem lesz barátnőd? Mi bajotok van? Én tudom, persze rossz tapasztalatok, de felejtsétek el , hogy a lányok olyan macsókra vágynak akik seg*fejek, megcsalnak és sok pénzük van. Szerintetek mi direkt fárasztani akarjuk magunkat? Hát nem!!

Azzal, hogy nem jársz bulizni annyi gond, hogy máshol te nehezen tudsz csajozni. Kivéve ha bevállalós vagy és odamersz menni utcán/parkban/suliban akárhol ahhoz aki tetszik. Hivd el randizni, legyél kedves, érdeklődő, mondd el a véleményed, bókolj egy keveset, mosolyogj ...nem kell ezt túlbonyolítani. Legyél merész !!:)

2011. okt. 22. 21:22
 36/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, elhiszem hogy van benne valami,de remélem, hogy rendelkezek azzal a szükséges plusszal itt belül, ami ér annyit majd egy lánynak . és ez nem más mint a szeretet :P
2011. okt. 22. 21:22
 37/49 A kérdező kommentje:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22

meglátszik miért 92 % , Köszönöm :)

2011. okt. 22. 21:24
 38/49 anonim ***** válasza:

kedves 21/f, aki szerint 180 cm alatt senkinek nem lehet csaja!

nemegyszer a csaj kezdeményez, barátnői is arra biztatják, magazinokban is ezt olvassák, legyél bátor, kezdeményezz, és kezdeményez is. nem egy ilyet láttam már, dacára, hogy egyáltalán nem vagyok öreg.

egyébként vannak 140 centis pöttöm lányok, ismertem is egyet, meg 150 centisek, azoknak édesmindegy :) sőt, talán inkábbb az alacsonyabbakat keresik, nem a kétméteres benga állatot, akik mellett patkánynak néznek ki.

te biztosan az a nagy macsó vagy, aki minden lányt ringyónak gondol. nagyon tévedsz

2011. okt. 22. 21:25
 39/49 anonim ***** válasza:

előző vagyok...21:20-asnak

van olyan aki szeretre, ölelésre, puszikra vágyik, arra hogy elmesélhesse a napját valaki olyannak akit érdekel, aki támogat és hisz! ne adjátok már föl ilyen könnyen a keresgélést!!:(

2011. okt. 22. 21:26
 40/49 anonim ***** válasza:

igazából ráfoghatjuk hogy már léptem, szal ennyi vagy nem tom kicsoda..

am pl olasztanárnőm 1,5 fejjel alacsonyabb nálam, és én vagyok 164cm.. és ő pasija is alacsony..

2011. okt. 22. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!