Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtanítasz csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtanítasz csajozni?

Figyelt kérdés
Főként csajok válaszait várom, mert azért ők jobban tudják mi a fontos. Szóval nem vagyok bulizós, meg diszkóba járós, meg egy macsó alkat se vagyok, de szeretnék találni egy lányt, de hogy csináljam ?
2011. okt. 22. 20:09
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó leírnád, hogy mi fogott meg abban a 165 cm körüli srácban ? Mi a különleges, és a fontos számodra, ami miatt szimpi.
2011. okt. 22. 20:40
 22/49 anonim ***** válasza:
utolso vok a bocs a pasim167
2011. okt. 22. 20:40
 23/49 anonim ***** válasza:
kedves udvarias es nem rogton azzal jott hogy sexeljunk . en nem voltam szuz de vartam vele 6 honapot es o turelmesen vart a szuleimmel rendes es udvarias ez nekem fomtos es meg tesz mindent annak erdekeben hogy visam legyek ja es mindig meg vigasztal (en vagyok akinek a pasija alavsonyab)
2011. okt. 22. 20:43
 24/49 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a netes társkeresőket. Én onnan nősültem, nekem bevált. :) Csak arra ügyelj, hogy olyat keress, akinek normálisan kitöltött adatlapja van, "szabad fogalmazásban" is tudott írni magáról pár mondod, és az ott leírtak alapján elég sok a közös bennetek. Ha találsz egy ilyet, akkor írj neki egy max. 2-3 bekezdéses nyitólevelet, kiemelve a közös vonásokat, és a végén említsd meg, hogy semmi takargatnivalód nincs, így a magad részéről bármikor szívesen találkozol vele, hogy láthassa, hogy élőben is ugyanolyan vagy, amilyennek a neten mutatod magad.
2011. okt. 22. 20:48
 25/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, talán majd megtalálom a párom, azon meg hogy 165 vagyok azon nem tudok változtatni se azon ahogy kinézek, de remélem van olyan lány aki majd egyszer megismer milyen is vagyok igazán és majd szeretjük egymást :P addig meg várok :D
2011. okt. 22. 20:48
 26/49 A kérdező kommentje:
Uhh a netes társkeresők :S hááát fent vagyok egy pár helyen, de egy csomó lánynak nincs bemutatkozója, az enyémet meg tuti nem olvassák el szóval :S
2011. okt. 22. 20:49
 27/49 anonim ***** válasza:
a 165cm.es fiús vagyokxD..: szal ami igazán megfogott benne, h bármikor meglátom, suliba, vagy hazafele menet mindig csak mosolyog, annyira még nem is ismerem, csak egyszerűen beleszerettem a mosolyába/természetébe.. pedig tényleg nem olyan menősrác, ..sőt. nem is néz ki annyira jól, nekem mégis megtetszett..:D
2011. okt. 22. 20:51
 28/49 A kérdező kommentje:
Hát én hiába akarok tetszeni valakinek egy genetikai csődtömeg vagyok és ez nem önmarcangolás vagy önsajnálat, tapasztalat :S
2011. okt. 22. 20:53
 29/49 anonim ***** válasza:
gondolj bele.. hány olyan idős embert ismersz akinek nincs párja? mert én csak alig. előbb utóbb te is megtalálod az igazit. csak ne görcsölj ezen állandóan..
2011. okt. 22. 20:56
 30/49 A kérdező kommentje:
Azért görcsölök, mert boldog szeretnék lenni, és most nem vagyok az
2011. okt. 22. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!