Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik szépnek tartjátok magatokat, illetve mások annak mondanak. Hányszor szólítanak le titeket csak úgy hétköznap, mondjuk az utcán, tömegközlekedési eszközön, suliban stb? és szórakozóhelyen?
Szórakozóhelyre nem járok, de utcán a szokásos duda, bámulás, jó a seggedcsöcsöd mellett úgy 1-2 hetente leszólítanak normális szöveggel és elkérik a számom vagy meghívnak valahova. Én is próbálom kerülni ezt a helyzetet, zenét hallgatok vagy magam elé nézek és nem bámészkodok. Nekem ez nagyon kellemetlen és nem is teszek semmit azért, hogy bárkinek felhívjam a figyelmét.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Én is ilyen vagyok, de nem értem, ezzel mi a baj? Soha nem mennék el idegennel randira, de ha nem ismerem, még csak tetszeni sem tud csak a külső alapján, ahhoz hogy akarjak tőle valamit, valamennyire ismernem kell. El sem tudom képzelni, hogy elmegyek egy vadidegennel randira, mindketten tudjuk, miért vagyunk ott és erőltetetten próbálok bemutatkozni meg várom, hogy van e valami szikra... Kínos lenne.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24
nem volt kritikán aluli. mindenesetre kösse fel a gatyáját az a srác aki ismeretlenül meg akar ismerni :D
A válasz megírásának időpontja: 10-14 22:24
akkor mégis, hogy a jó bús p.icsába ismerkedsz ha soha nem állsz szóba idegennel?:D
Szórakozóhelyre majdnem minden hétvégén megyek, általában a barátommal, de nem szoktunk egymás nyakában lógni! Szinte minden alkalommal odajönnek ismerkedni és beszélgetni. Szerintem azért, mert feltűnő szőke hajam van és magas, vékony lány vagyok, aki szexisen öltözködik, és nagyon szeretek táncolni, látják rajtam, hogy milyen jól érzem magam. Nem küldök el senkit, ha normálisan jön oda. Még jól is jön, hogyha barátom is látja, milyen kelendő vagyok:) Esténként 3-4-5 sráccal szoktam beszélgetni (ezek a nem bunkók, a bunkókat válaszra sem méltatom).
Utcán nekem is csak inkább beszólogatnak... De volt már, hogy buszon levelet írtak nekem vagy odajöttek az utcán valami hülye kifogással:)
Hostesskedés alkalmával is jöttek oda páran, egyikük egy sárga csekket hagyott ott a nevével, címével, van aki megvárta míg cégzek és meghívott egy üdítőre, van akik csak úgy beszólogatnak ott is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!