Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan, hogy egy lanyt tul szepnek, szexisnek talaltok sracok es ezert inkabb nem is kezdemenyeztek?
Mivel, hogy biztos nemet mondana, vagy tul jo no stb
Mi az ami miatt elbizonytalanodtok ilyen teren? Es egy szexis lany hogyan adhatna a tudtotokra noiesen!, hogy bejottok neki es szeretne titeket megismerni.
A noiesen lenne a hangsuly legyszi.
A problémára egyszerű a megoldás: nem szexisnek kell lenni, hanem nőisnek! És akkor eleve bátrabbak a fiúk is.
Másik: ránézel és sokat mosolyogsz rá. Ne kirívóan, ne kacéran, inkább féléken. Néha kapd el a tekinteted és aztán nézz megint rá.
Nekem bejött. 22/L
Létezik ilyen. Ha te túl szexisnek és szépnek érzed magad, akkor vűrd meg azt a bátor embert, aki oda mer menni hozzád. Valószínűleg egy ronda törpe lesz, de legalább az önbecsülése nagyobb lesz, mint a jóképű, vagy átlagos fiúknak. :)
Nőiesen halvány lila gőzöm nincs, hogyan adhatnátok tudtunkra ilyet. Én azt szeretem ha egyenesen megmondja, hogy mit akar a csaj, ha nagyon érdekel valaki, én is megmondom neki, bár 10/9.5-szer az a válasz, hogy kopjak le.. lehet ezért bizonytalanodunk el. :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!