Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan, hogy egy lanyt tul szepnek, szexisnek talaltok sracok es ezert inkabb nem is kezdemenyeztek?
Mivel, hogy biztos nemet mondana, vagy tul jo no stb
Mi az ami miatt elbizonytalanodtok ilyen teren? Es egy szexis lany hogyan adhatna a tudtotokra noiesen!, hogy bejottok neki es szeretne titeket megismerni.
A noiesen lenne a hangsuly legyszi.
Nyugodtan odamehetsz hozzá beszélgetni. Ha beszélsz már nem is vagy annyira 'elérhetetlen'.
Sőt, azt is megmondhatod neki finoman, hogy kellemes a kisugárzása, vagy jól néz ki! Ezt sem veszik tolakodásnak, de ez tényleg akkor érdemes ellőni, ha ő nem lép.
22/L
Az előbbi kérdésre: ha olyan tipusú férfi, akkor bármelyik nő megy oda hozzá, biztos, hogy azon agyal majd, hogy meg kellene fektetni. Erről nem te tehetsz.
Ha e-mail és ilyesmi volt, de a valóságban kerül, akkor én a valóságot venném alaphelyzetnek. Tehát, ha ott nem érdeklődik irántam ,akkor ott valami sántít. De nagyon.
22/L (ugye nem baj, hogy nőként osztom az észt?)
Értem, hát érdekes, hogy ezt mondja aztán meg kerül... nem tudom mit gondoljak erről:) az tuti, hogy nem egy nőcsábász
23f
Ha tök spontán egy bárban, egy pubban, egy kávézóbam van akár egy szórakozóhelyen lép oda hozzám egy csaj és beszélgetést kezdeményez, mindig átfut az agyamon, hogy ez tuti azt akarja, h lefektessem, persze előbb minidg megvárom, hogy hogyan alakul a beszélgetés, de tény, hogy minndig gondolok rá, de szerintem ez természetes is
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!