Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Letezik olyan, hogy egy lanyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan, hogy egy lanyt tul szepnek, szexisnek talaltok sracok es ezert inkabb nem is kezdemenyeztek?

Figyelt kérdés

Mivel, hogy biztos nemet mondana, vagy tul jo no stb

Mi az ami miatt elbizonytalanodtok ilyen teren? Es egy szexis lany hogyan adhatna a tudtotokra noiesen!, hogy bejottok neki es szeretne titeket megismerni.

A noiesen lenne a hangsuly legyszi.

2011. nov. 26. 18:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

22L, nem nem baj, nekem is santit itt valami, ezert is tettem fel ezt a kerdest. Nem ertem a dolgot. Mert az ok lenne, hogy az interneten kapcsolatba kerulunk, aztan mikor meglat megse jovok be neki, de akkor nem hivom el utana valahova. Mivel hogy nem jott be nekem. Legalabb is en nokent igy gondolkodnek.

Egyebkent meg egy kerdes. Fiuk, ha mindig atfut az agyatokon az, hogy a no azt akarja, hogy megfektessetek, attol meg lehet esetleg valami komolyabb belole, ha elkezdtek beszelgetni, aztan latjatok, hogy ebben a csajban van valami tobb. Vagy egy barban, csak szex es mas semmi?

2011. nov. 26. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:
jaja mert a túl szép lányok mármint akik be is képzelik maguknak azok bunkók vagy le se álnak beszélni sok sráccal
2011. nov. 26. 19:47
 23/26 anonim ***** válasza:

ma 19:17 voltam

Én épp ezt írtam, hogy persze, hogy átfut az agyamon, de előbb megvárom, hogy mi lesz belőle és csak utána cselekedek

2011. nov. 26. 19:51
 24/26 A kérdező kommentje:
Ok, koszonom a valaszokat mindenkinek. Kicsit megnyugodtam, majd meg atgondolom a dolgokat, de tenyleg koszi.
2011. nov. 26. 20:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Engem ha néz egy lány ránézek nézem, nézem, aztán a megfordulok, hogy lássam mit is néz abba az irányba amely irányba rajtam keresztül láthat valamit. Rendszerint nicns ott semmi, megvonom a vállam, és továbbmegyek.
2011. nov. 26. 21:23
 26/26 anonim ***** válasza:
igen van...
2011. nov. 26. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!