Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan eset, amikor ment utánatok egy fiú, de nem tetszett nektek, később meg rájöttetek hogy mégis ő az a fiú aki kell. Megtörténhet az, hogy ti kezdeményeztek aztán ennek a fiúnak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 12:25
3/8 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Ha valaki elsőre nem, akkor az másodjára is nem. Kezdeményezni pedig nem fogok konkrétan soha.
4/8 anonim válasza:
Igen:) örültem,h a visszautasítás után még szóba állt velem és később már én próbálkoztam.
5/8 A kérdező kommentje:
értem.mert én megírtam egy lánynak hogy ha úgy lenne a dolog,akkor szívesen járnák vele.Annyi volt a válasza hogy rendben,és le is lépett netről.Ennek már vagy 3 hónapja.Azóta nem irt,nem csörgött,de tegnap irt nekem 3 hónap csend után,nagyon jól esett.Úgy látom bejövök neki,egész jól elirtunk,írta hogy cuki vagyok,ha nem lennék hiányoznák neki,de ki tudja,írni lehet mindent.ezek csak betűk,élőben akarok vele találkozni.
2011. ápr. 4. 13:09
6/8 anonim válasza:
"Kezdeményezni pedig nem fogok konkrétan soha..." még véletlenül se tedd meg, mert összeomlik az univerzum.
7/8 anonim válasza:
Az más eset, amikor te már megtetted az első lépést, ez már reakció a lánytól, szerintem van esélyed, kérj randit bátran,én ha nem akarnék semmit nem is írtam volna,szóval szerintem egy próbát megér.
Aki szerint pedig összedől az univerzum, azzal közlöm, hogy nem,az nem dől össze, de talán elnézhető, ha a régi hagyományokból legalább ennyit fenntartunk.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi.ok,akkor megpróbálok randit kérni,és ha kijön az azt jelenti hogy érsz annyit neki hogy kijöjjön hozzád vagyis jelentesz neki valamit.Megpróbálom,nem vesztek vele semmit sem:)
2011. ápr. 4. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!