Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin ez is megtörténhet?
Persze,hogy volt!:)
A második barátom,elhívott magához, vagyis egy ilyen haverokkal kialakitott úgy mond házba,ahol volt kanapé tv, stb.
Eljött velem a barátnőm a nyakamon maradt,de legalább beszélgettünk:)
Aztán azt úgy mondd első randin, össze is jöttünk!:)
De nagyon csúnyán átvert, mert akit említettem barátnőmmel akart összejönni, amikor még együtt voltunk a szemem láttára ölelte meg, mondván neki: csak egy baráti ölelés,mert nagyon ki van akadva.
De ráb*szott,mert a barátnőm a világ legjobb barátnője volt már akkoris:D és elküldte szebb helyekre.:DDD
akkor voltunk a barátnőmmel 10 éve nagyonjó barátnők:)
Én is pont ebben a helyzetben vagyok, mint Te! :)
Kb. 2 hónapon keresztül minden nap beszélgettünk a párommal. Aztán találkoztunk és össze is jöttünk. Azóta eltelt lassan 7 hónap és még mindig boldogok vagyunk együtt! :)
"már első randin összejöttünk! Sex nem"
Avassatok be! Mit jelent az összejöttünk, ha szex nem volt?
Mondjuk én első randin - na jó néha csak a másodikon - szexelek, különben nem is folytatódhat a kapcsolat ...
1. válaszoló .. mikor olvastam amit írtál először azt hittem hogy a barátnőd össze is jött vele .. de aztán ahogy végére értem kellemesen csalódtam!!!! Szép dolog volt ez a barátnődtől!! Ez az igazi barátság!! :)
2. válaszoló Nah az tök jó!! Remélem még sokáig így lesztek!! :)
3. válaszoló arra gondoltam avval, hogy már sokaknak az 1. randin is megvan a sex. Főleg itt az oldalon olvastam evvel kapcsolatos kérdéseket. Sexel én pl még várnék, aki meg nem az keressen magának olyat aki szintén nem tud várni, mint ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!