Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin engedjem közelebb magamhoz a srácot, ha azt akarom, hogy ne nézzen K-nak? Ő úgy gondolja, hogy már az első randin is megtörténhet a dolog, ha nagy a vonzalom, de szerinte fontos az első együttlét a kapcsolat jövőjére nézve.
:)
És adjatok tanácsot, hogyan viselkedjek vele?
Ha majd sor kerül a dologra, milyen fehérneműt viseljek, mit tegyek az ágyban stb.? :)
sztem a 3. randi engedd majd a srácot magadhoz..
hogyan viselkedj vele azt csak te tudod. attól függ milyen a pasi..természetéhez próbálj viselkedni..érteD?
francia bugyi fekete..az bejön mindig:P :D
Köszönöm, aranyos vagy! :)
Akkor a harmadik randin megtörténhet a dolog?? :)
hogy érted h, magadhoz ?
ha le akartok feküdni akk legalább 1 hónapott várjál..sztem
de tudod :D
(1. vok )
háát sztem várjáál még. attól függ mikor vannak a randi ? minden héten 1x ? vagy h, ??
én a te helyedben várnék.. de ezt te érzed h, mikor akakrod csinálni mikor vagy rá felkészülve :)
A magamhoz engedést úgy értettem, hogy az megtörténjen... :)
Még nem tudom mikor találkozunk mivel egyetemen van egy másik városban, vizsgái lesznek még 2 hétig, de lehet jövő pénteken és utána pedig nem tudom. :)
A barátnőimmel mennénk bulizni és ő is ott lenne.
A csók megengedett? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!