Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin engedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin engedjem közelebb magamhoz a srácot, ha azt akarom, hogy ne nézzen K-nak? Ő úgy gondolja, hogy már az első randin is megtörténhet a dolog, ha nagy a vonzalom, de szerinte fontos az első együttlét a kapcsolat jövőjére nézve.

Figyelt kérdés

:)

És adjatok tanácsot, hogyan viselkedjek vele?

Ha majd sor kerül a dologra, milyen fehérneműt viseljek, mit tegyek az ágyban stb.? :)

2010. júl. 2. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? amúgy meg ahogy érzed, meg ahogy szeretnéd. ha emiatt k.nak tartana az eléggáz lenne részéről sztem. meg álszentség is, hiszen ő is ugyanazt csinálta.
2010. júl. 2. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
jah és hogy hogyan viselkedj? csakis természetesen, ahogy jön, add magadat.
2010. júl. 2. 14:20
 13/21 A kérdező kommentje:

19 vagyok :)

Köszönöm a tanácsokat! :)

2010. júl. 2. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretnéd hogy ku...nak nézzen, de azért már a 3. találkozáskor/randin lefeküdnél vele! Ez számomra nem kristálytiszta:S Bocs, ha nyers voltam, de ha még nagyon a kapcsolatotok elején vagytok, akkor előbb inkább ismerkedjetek még, és majd utána legyen sex. (bár ezt ti döntitek el) :)
2010. júl. 2. 14:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Jajj nem voltál nyers, dehogyis!! :)

Igazad van, de mi már órákat beszéltünk messen, sms-ezünk, persze ez lehet nem elég.

Akkor honnan fogom tudni, hogy eljött annak is az ideje?

:)

2010. júl. 2. 14:42
 16/21 Funktasztikus ***** válasza:
100%
MIKOR MÁR SZINTE FORRIK KÖRÜÖLÖTTETEK A LEVEGÖ ÉS A SZIVETEK HEVESEN VER:D
2010. júl. 2. 15:01
 17/21 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én már ezt érzem mikor yahoon beszélünk és azt mondta ő is... :D

És hogy úgy megölelne meg stb. :)

De nem nyomult, szóval nem utalt semmi olyanra, hogy meg akar..., csak finoman jelezte, hogy szeretne velem lenni. :)

2010. júl. 2. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért kurnyikova egy olyan nő akinek ne adj'isten szexualitása is van?

Ha úgy érzed feküdj le vele. Ha ribizlisen viselkedsz akkkor ha csak egy év után adod magad akkor is ribizli leszel. De ez fordítva is igaz. A szerelmet nem kilóra, centire, meg napra mérik, a szex pedig a szerelemről kell, hogy szóljon.

2010. júl. 2. 15:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem értem....most velem van baj?

És hogy jön ide Anna Kournikova?

:D

2010. júl. 2. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
neeem, nincs veled baj csak ne göcsölj rajta ennyit, legyél lazább :) az utolsó nagyon jól leírta a lényeget, ott apont :)
2010. júl. 2. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!