Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin engedjem közelebb magamhoz a srácot, ha azt akarom, hogy ne nézzen K-nak? Ő úgy gondolja, hogy már az első randin is megtörténhet a dolog, ha nagy a vonzalom, de szerinte fontos az első együttlét a kapcsolat jövőjére nézve.
:)
És adjatok tanácsot, hogyan viselkedjek vele?
Ha majd sor kerül a dologra, milyen fehérneműt viseljek, mit tegyek az ágyban stb.? :)
19 vagyok :)
Köszönöm a tanácsokat! :)
Jajj nem voltál nyers, dehogyis!! :)
Igazad van, de mi már órákat beszéltünk messen, sms-ezünk, persze ez lehet nem elég.
Akkor honnan fogom tudni, hogy eljött annak is az ideje?
:)
Az a baj, hogy én már ezt érzem mikor yahoon beszélünk és azt mondta ő is... :D
És hogy úgy megölelne meg stb. :)
De nem nyomult, szóval nem utalt semmi olyanra, hogy meg akar..., csak finoman jelezte, hogy szeretne velem lenni. :)
Miért kurnyikova egy olyan nő akinek ne adj'isten szexualitása is van?
Ha úgy érzed feküdj le vele. Ha ribizlisen viselkedsz akkkor ha csak egy év után adod magad akkor is ribizli leszel. De ez fordítva is igaz. A szerelmet nem kilóra, centire, meg napra mérik, a szex pedig a szerelemről kell, hogy szóljon.
Nem értem....most velem van baj?
És hogy jön ide Anna Kournikova?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!