Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok dolga szépnek lenni? Férfi elég ha fokkal jobban néz ki az ördögnél?
WhiteLabel, az összeszedést könnyű mondani egy olyannak aki eleve hátránnyal indul :)
A berögződésen változtatni nagyon nehéz. A mentális problémákat megoldani egyedül meg szinte gladiátor feladat. Pláne ha fizikális dologgal kapcsolható össze.
Tenni lehet mindenért. De nem jelent semmi biztosat. A sötét alagútból pedig kevesen keverednek ki.
De, a szépség relatív dolog.
Nekem például nagyon tetszenek a kicsit lányos fiúk, akiket szerintem itt kapásból lebu.ziznának.
Ez van, nekem ez az ízlésem.
Amúgy, meg, ha valaki nem talál párt az sokkal inkább múlik az egyéniségén, mint a külsején.
Az a legrosszabb, ha valaki siránkozik ezen, mert egy nyafogó férfinál nincs taszítóbb!
Nem vagyok tini pi.csa, már 24 vagyok, úgyhogy lehet, hogy mégis újat mondtam.
Vagy nem, ki tudja?
Viszont az önsajnáló férfi tényleg egy nőnek sem tetszik, csak annak aki ugyanolyan szerencsétlen.
Nem a kisfiúk tetszenek!
Jó, ég!
Pedofilnak gondolsz?
Csak nekem tetszenek a finomabb arcú, lányosabb fiúk, és nem az izomagyú, tetkós, kopasz machók pl. Dopeman, meg társai.
Lehet, ha mondanám, hogy ő tetszik, meg ő, azt mondanátok, hogy ezek a srácok bu.zik.
Pedig nem azok.
De sokszor kaptam meg ezt, hogy neked a bu.zi gyerekek tetszenek.
Mit tegyek, ez van!
Mondom: nem mindenkinek egy az ízlése.
ma 02:18
te akkor a baba arcú fiúkat szereted:)
Pff, azért az elég gáz ha valaki tök egyedül van és nem egy lelki társra vágyik, akivel boldogságban élhetne, hanem valakire aki szép, és még be is vallja hogy ő maga ronda... -.-
Szerintem mindenki megérdemli az élete párját, és az létezik is valahol, de ha valaki egy ilyen szöveggel jön nekem, annak nem tudok egyebet mondani, mint hogy...
...sok sikert rondaság és ne feledd a pléjbojt.
"Pff, azért az elég gáz ha valaki tök egyedül van és nem egy lelki társra vágyik, akivel boldogságban élhetne, hanem valakire aki szép, és még be is vallja hogy ő maga ronda..."
Akkor elég sok gázos nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!