Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Miért van az hogy egyálltalán nem kezdeményeztek? Lent.
17:05!
Igazad van akkor azt mondom neked amit hallani akarsz! Igenis számít a külső bárki bármi mást mond az hazudik. A másik igenis vannak különböző fajta lányok és igen különböző pasikra buknak, a 10 lány ismerősöm közül csak nekem tetszik egy srác nekik meg nem. Különbözünk, ez van. És ne válassz olyan lányt akiről lerí hogy ő csak a suli királyát kápes emberszámba venni.
17:11!
:D nem!! én kifejlesztettem azt a tehnikát hogy ha akarom ignorálni tudom az embereket így nem akadok fenn azon ha 1 srác elutasít :) van még pár hímnemű lény a Földön nemde?
Lelkek Erdésze!
Tetszik a neved ötletes! Válaszolva a kérdésre, igen mindent egy srácnak kell csinálni, de ha akarod akkor azt a részét is vállalhatod amit a nők csinálnak, hagyod had kezdeményezzen azttán mikor eljön az idő 9 hónapnyi terhesség után szülsz. :) melyiket választod?
17:15 !
Eltudtad olvasni nemde? akkor a többi mit érdekel? És ennyi erővel te meg illemtant tanulhatnál mert iszonyatosan trágár vagy:) nem ondom hogy nem káromkodhatsz de attól még nem kell 1 mondatba legalább 4 olyan szót betenni ami trágár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!