Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ha így gondolkozom, ha erre a következtetésre jutottam?
Utolsónak:Igen.
De ha van barátja és tényleg van mert látom vele és úgy utasít el, akkor nincs semmi. Az jogos. De ha nincs és azt mondja, hogy van barátja és azt mondja, hogy nincs baj a külsőmmel-nem vagyok ronda, azt én nem nevezem nőnek. Az ÁLLAT. Legalább akkor az igazat mondaná. Engem ne vágjon át, mert én nem vagyok neki senki. Ha csúnyán átvág, akkor én is csúnyán keresztbe teszek neki. Nem verésre gondolok. Csak megrongálom ezt meg azt a cuccát, kiírom mindenhová, hogy egy kis loty@, ha szembejön az egyetem folyosóján akkor hangosan ordítok, hogy jön a k.rv., hogy mindenki oda figyeljen aki jön aa folyosón, meg még más dologkat. Én csak a hazugságot nem bírom, ha megmondja, hogy nem tekint rám férfiként nagyon nem tetszem neki, akkor elfogadom. Csak ne hazudjon nekem, mert ha rájövök, nagyon csúnyán ráfázik.
Kényszer beteg vagyok? Legalábbis a reklám erre enged következtetni.
De az hogy nézne ki ha rögtön megcsókolnám, ha ő nem is akarja. Vagy az mindegy, hogy akarja-e ha én akarom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!