Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ha így gondolkozom, ha erre a következtetésre jutottam?
6.nak.
Én meg visszaadnám neked. Már olyan szinten vagyok ha lemegyek bulizni és megfogom egy lány melleit csak úgy és ha pofűnver, akkor én visszadom nekik. Sírva menekülnek. Idáig süllyedtem. De ő kezdte a verekedést. Amúgy nem szoktam verekedni, csak megvédem magam.
te sulyosan idegbeteg vagy!!!
ha mar odaig jutottal,h megutottel egy lanyt,miutan szexualisan zaklattad,nem hiszem ,h ide kellene irogatnod!!!!
Tudod az a baj veled, hogy túl sok benned a düh és keserűség. Egész egyszerűen megcsömörlöttél. Szerintem szakembert kéne keresned aki kivezet ebből a helyzetből.
Ez a hozzáállás amit ide leírtál nem vezet sehová. Ezzel azt fogod elérni, hogy esélyed sem lesz arra, hogy valaha barátnőt találj.
Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
De akkor neked is annyi lesz!
Nézd! Elhiszem, hogy nagyon dühös vagy! De a düh és harag nem vezet sehová! A pszichológust nem véletlenül ajánlottam.
Olvasd csak végig a válaszokat. Ismeretlenül talán egy-kettő kivételével mindegyik azt gondolja hogy nálad valami nagyon nem stimmel. Előbb utóbb ez az agresszió nem csak szóban fog kibontakozni, hanem testi értelemben is. Aminek súlyos következményei lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!