Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyes ha a szakitáson gondolk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes ha a szakitáson gondolkozom?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze a párommal. Èn 21 vagyok a párom 27. Nekem van egy 8 hónapos kisfiam de az elözö kapcsolatomból. A mostani párom igy fogadott el.Nagyon kedves velem. Feltöltötte a telefonos kártyámat. Mikor jött látogatóba hozott bébi kaját a fiamnak. A szüleimnek és az öcséimnek hozott csokit. Nincs jogsija.Most azért vesz majd motort hogy akkor jöjjön hozzánk amikor akar. Nagyon jól elvagyunk. Szeretem nagyon.Mindezek a jók ellenére amiket tett mégse érzem hogy szeret.Ezért gondolkodom rajta hogy szakitok vele.Túl problémás vagyok hozzá képest.Mit tegyek?
2011. júl. 15. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kifogtál egy kedves odaadó srácot, aki elég sok mindent megtesz érted. Te szereted. Mi a problem? tessék vele maradni 19/F
2011. júl. 15. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hülye leszel ha elhagyod...
2011. júl. 15. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző kapcsolatodat szerintem akkor még nem heverted ki. Nemde?
2011. júl. 15. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
De igen teljes mértékben kihevertem. SEmmit nem érzek a volt párom iránt. Mikor jön látogatni a fiunkat akkor is közömbösen viselkedek vele mert nem érdekel.
2011. júl. 15. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
ezek után amiket megtesz érted,és nem csak érted hanem a gyerekedért is,sőt még a családodat is megajándékozza,ezek után se hiszed el h szeret,és nem érzed?ha lehozná a csillagokat akkor éreznéd?tipikus h.ülye p.icsa vagy.
2011. júl. 15. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod, vagy inkább érezned. És szerintem az ilyen pasi elég ritka, aki elfogad egy 8 hónapos kis sráccal együtt. Ezek szerint elég érett ahhoz, hogy elnevelje, tud felelősségteljesen gondolkodni.

És ne érezd úgy, hogy túl problémás vagy. A srác tudja mit vállalt, és ha már nem akarna egy ilyen kapcsolatot, akkor nem kezdett volna bele, vagy nem vitt volna "ajándékokat".

A picihez sok boldogságot! :)

2011. júl. 15. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
még egy ilyen balek nincs, szeresd meg minél előbb!
2011. júl. 15. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!